- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- Analóg fényképezés
- E-book olvasók
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
zooole
senior tag
-
zooole
senior tag
A DAC miatti sírást sem értem. Kicsit olyan, mint mikor valaki egy komolyabb kompakt gép teljesítményét várná el egy telefontól. Nyilván ha valakinek számít, annak ott van otthon egy komolyabb. Akinek nem. Annak tökéletesen elég az "átlagos" minőség
GS2-n szinte sosem hallgatok zenét. Van ilyen izém... iPod.. az! Nano, olcsó volt és tökéletesen teljesít. Ettől függetlenül ott már kicsit gáz volt, hogy a flagshipbe egy szar került. Egy normális Snap. SoC szerintem bőven kielégíti az átlag júzert, aki mondjuk nem akkora zenebúza. A kuka pedig nagyon erős túlzás.
-
zooole
senior tag
válasz
Cyberpunk #26 üzenetére
Pedig a legtöbb játék sokkal jobban fut GS3-on, mint egy Nexus 4-en. Bár egyik sem valami jó. Nexuson Vice City rosszul fut, GS3-on pedig a textúrák undorítóak (ahogy a többi Exynoson).
Az Exynos CM-es játékosoknak lehet hatalmas érvágás. Még mindig borzalom. Persze takargatni lehet, de sosem lesz project butter ha így mennek a dolgok Samuékkal. Instabil cucc, ami éppen megfelel napi használatra, de ha megerőlteted, szépen jön a kernel panic. Nagyon szeretem a CM-et, de inkább stock-on maradtam GS2-n.
Az S4 Pro pedig spec alapján gyakorlatilag csak órajelben különbözik? Ez kicsit furcsa. Valaminek kell lennie még.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Építő/felújító topik
- No Man's Sky - Már elérhető a Worlds Part 2 frissítés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Gumi és felni topik
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest