- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Slim profilos klaviatúrával adott magáról életjelet a Cherry
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Milyen alaplapot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
Nem szeretem ezt a fajta gunyolodast es szemelyeskedest, mikozben nem keves idot es energiat olok bele abba, hogy teszteljem a telefont a kozossegnek, hogy esetleg ne adjanak ki negyedmillio forintot egy hibas keszulekert. Elhiheted, hogy lenne mas dolgom is.
De ha te ugy erzed, hogy ez hulyeseg, semmi gond, akkor esetleg a szakmai kozosseg egy mindenki altal elfogadhato "eye candy" helyszinne is alakulhat, ahol a velemenybuborekon belul mindenki dicserheti a szeretett modellt. Hiszen minek "szakmazni", ha lehet szimplan csak jol erezni magunkat, nem igaz?
En pedig akkor majd abbahagyom a kommentelgetest, hiszen amit ide leirok, nekem NULLA tobbletinformaciot hordoz, leven en ismerem az eredmenyeit.
Ja, es szerintem egy tech topikba inkabb 100 matematikus, mint egy bolcsesz valo.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung legolcsóbb S20 szériás modellje azért annyira nem szerény, mint amennyivel kedvezőbb árcédulát mellékelt a gyártó.
- One mobilszolgáltatások
- Gaming notebook topik
- Trollok komolyan
- Horgász topik
- Megújult a PROHARDVER!
- Ingatlanos topic!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Melyik tápegységet vegyem?
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Slim profilos klaviatúrával adott magáról életjelet a Cherry
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 13 256GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4223
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- iPhone 12 Mini 64GB Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4224
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest