Új hozzászólás Aktív témák
-
titanium011
tag
válasz
fornettisuti #51 üzenetére
nem tudom milyen telefonjaik voltak eddig, de szerintem megbízható, másrészt nem látom őket itt, hogy fikáznának, ez az itteni Trollokra vonatkozott.
-
fornettisuti
veterán
válasz
titanium011 #50 üzenetére
azok fikazzak akiknek nincs ra penzuk
érdekes... a cégnél ahol dolgozom, az osztályvezetőnknek is note2 van (cégesen kívül), egymásik osztályvezetőnk nokia 6310i-t használ (cégesen kívül); mindketten párszázas fizetést kapnak és a 6310i-t használó emberünk nincs elájulva a nóta2-től, pedig aprópénz neki az ára...egyéni preferenciák s pénztárca kérdése.
...nekem a következő váltáskor nóta2/s4 aktív/lenovo k900, ami labdába rúghat -
titanium011
tag
Gondoltam hozzaszolok mint note 2 tulaj.
Reteg telef9n valoban de igen nepes az a reteg. Tepsi. Lehet hogy meg ezt is lehet mondani. Javareszt azok fikazzak akiknek nincs ra penzuk. 3100 mah nalam 2 napot bir ki intenziv hasznalattal. Rendszergazdakent ezzel a keszulekkel a tudasanak es a meretenek koszonhetoen szinte barmit megtudok csinalni a nelkul hogy a laptop9m beken kapcsolnom. Nekem az 5.5 col meg megfelelo meret, de ennel nagyobb mar nekem sem kene. A fikamuveszeknek javasolnam h vegyenek egyet ha van ra penz es 1 het utan mashogy fognak ranezni. Az aksirol meg annyit hogy amig minden alsobb arszegmensu droidot naponta fel naponta kell tolteni en vigan 2 naponta toltom. Jah es nem elhanyagolhato hogy 0rol 100%ra kb 3.5 ora alatt tolt fel. S2 ot csereltem erre es nem is bantam meg. Trollok huzzatok az apple reszlegbe isteniteni a masok altal mar megragott almat. Felrertes ne essek nem samsung fan vagyok, egyszeruen jok a tapasztalataim a keszulekkel. Cserelni biztos nem fogom az uj note-ra mert az nekem mar nagy. Koszonom trollos nyomi beugatast nem kerek. -
Kovacsbelaxy
tag
Én a kettesemel vígan elleszek míg kijön a 4 vagy 5... az, hogy évente újítanak nem jelenti azt, hogy feltétlenül váltani is kell.
Bőven meg vagyok elégedve... 'azén kettesem'-el -
Daczy
aktív tag
Nyakamat rá, hogy egy felfújt S4-lesz 200 körüli kezdőáron. Nem telt el 2 év, de már a 3. Note jelenik meg..
-
Márkosz
tag
válasz
Kovacsbelaxy #23 üzenetére
Kösz
-
Ádám16
addikt
Érdekel, mekkorára fogják belőni a kijelzőméretet a Mega sorozat miatt (valószínűsítem, hogy 5.5-5-8" között lesz), és hogy milyen újításokkal fog szuperálni a készülék, ami ösztönözheti akár a jelenlegi Note2 tulajokat a váltásra. Érdekes lesz, bár még sokat kell rá várni.
-
Djatis
senior tag
válasz
lacuspapus #19 üzenetére
Igen csak pl aki keveset van otthon mint én annak elég jó egy ilyen plussz sokkal kényelmesebb írni is rajta mint egy kisebb telefonon.
Nekem a zsebben hordással sem volt soha semmi gondom! -
blade zte
őstag
válasz
Kovacsbelaxy #33 üzenetére
Sajnos az emberek több mint fele nem nézi, de azért mégis. Lehet, hogy ez egy "teszt", mekkora a türöhatáruk minöségben.
-
blade zte
őstag
Én nem bíznék egy cégben, hogy jó lesz, aki ígyis ennyi fossal örvendeztetett meg, de várjuk azért ki. Az a vicc, hogy az alsóbb kategóriákat veszik a legtöbben, mégiscsak a felsöben van normális telójuk.
-
Kovacsbelaxy
tag
válasz
callmeakos #24 üzenetére
Persze, ezt értem, de lehet, hogy velem van a baj, de ha számomra valami fölösleges, vagy nem érdekel, azzal nem foglalkozom, nem cseszem el ilyen hülyeségekre az időmet...
Most akkor vagy az van, hogy aki kötekszik annak is bejön a cucc, csak apuka nem vesz 200k ért telefont, vagy baromira nincs életük és ebben élik ki magukat... -
callmeakos
veterán
Gyerünk trollocskák, emeljetek ki egy részletet a kommentemből, és lovagoljatok rajta. Mást nem is tudtok
Oké, akkor több száz milliót adtak el phabletekből. (note széria és reinkarnációi) felesleges, a tény attól még tény, hogy van kereslet erre. Ha tetszik, ha nem. -
GML
őstag
válasz
callmeakos #24 üzenetére
BTW a Galaxy S szériából fogyott ~100M. A Note-okból 20M alatt. . Nemhogy több száz...
-
lacuspapus
tag
több száz milliót??
szted minden 10. embernél note van?? -
callmeakos
veterán
válasz
Kovacsbelaxy #20 üzenetére
Azért kárognak állandóan, hogy tudassák hogy ők, márpedig feleslegesnek tartják ezeket a telefonokat,. mert szerintük senki fiának nincs szüksége ilyen nagy izékre. Nem baj hogy a Note sorozatból már több száz milliót eladtak, és több ízben is bebizonyosodott hogy van kereslet erre, tök mind1, szerintük még mindig feleslegesek az ilyen phabletek. De csak azért mondják ezt, mert nekik maguknak, felesleges. És ha nekik felesleges, akkor mindenkinek az.
De én is tudok ilyesfélét trollkodni. A Nokia 1020 létezését nem tudom hová tenni. Teljesen felesleges ezt a jobb kamerát a telefonba bezsúfolni témát erőltetni, mert soha nem fognak olyan jó képeket csinálni mint egy fényképezőgép, cserébe mocsok drágák.
Na? Ugye hogy ugye?
-
Ricsko :D
aktív tag
Elvileg 3GB RAM lesz benne az nem lenne rossz
ÉS 100% hogy Snapdragon 800 lesz bennne
-
Márkosz
tag
Hát kíváncsi vagyok, miket pakolnak a ház alá! És, hogy milyen procival jön majd!
-
Kovacsbelaxy
tag
Oké, hogy réteg telefon és sokan fölöslegesnek tartják...
Csak azt nem értem, hogy az ilyenek mit keresnek itt? Mármint, a tepsi tulajok se mennek a lowend topicokba szídni a kis telefonokat... nem tudom, hogy ezzel a random fikázással egyáltalán mit akarnak elérni... ha nem tetszik le kell szarni, nem kell koptatni a billentyűzetet és teleszemetelni a topicot, attól senkinek nem lesz jobb... -
lacuspapus
tag
ez nem károgás, csak szarkazmus...
amúgy se értem azokat, akik ekkora tepsivel rohangálnak, még ha a "jujj, de szépen megy a fullhd mozi" kategóriát erősitik is.
a 200k-ból már veszel egy jobb tv-t, meg egy galaxy s3-at, aztán akkor nézheted a kedvenc brazil szappanoperádat full-ba, és van egy jó telefonod is... -
kengyel
nagyúr
Ez biztos hogy nagyot fog szólni. Ha ezek benne lesznek, igen jó kis telefon lesz.
-
tom956ster
aktív tag
A 200+ k-s eszközöket lehet ugyan telefonnak nevezni, bár tudásában majd egy laptopot megtestesít. Vajon tényleg ér ennyit? Bármelyik is? Én laptopot veszek annyiért, amin elég komoly tervezői munkát végzek és megértem miért kerül annyiba, megéri, mert visszatermeli az árát. Egy telefon lehet munkaeszköz, az is valamilyen szinten, de ha tényleg munkára akarok fogni egy ekkor eszközt, akkor inkább nagyobbat választok és azzal dolgozom, ellenben nem telefonálok vele. Rétegcucc... nekem személyszerit nem kell, bőven elég a 4 coll, most még annyi sincs, megteszi a 3,5-is. Más feladatokra meg van egy ipad mini
-
Gergosz2
veterán
várjuk bár valószínű, hogy az árát az s4 fölé lövik be és így biztos 200+k-s teló lesz
-
törölt tag
válasz
fornettisuti #6 üzenetére
1150 mAh -ás akkuval.
-
azopi74
addikt
válasz
lacuspapus #3 üzenetére
Abban az árkategóriában ott vannak a Mega-k
-
fornettisuti
veterán
válasz
lacuspapus #3 üzenetére
6,5" -on
-
ghost364
senior tag
Még egy tepsi...
-
lacuspapus
tag
Ha a samunak van egy kis humorérzéke elnevezi note lite-nak, és qualcomm 7227A procival, 512 ram-mal, adreno 200-al, 480x800 felbontással dobja piacra 130ezerért...
-
kiki89
aktív tag
Nagyon bírom az ilyen utalásokat: "note the date"! Ezekkel lehet feleltetni az emberek érdeklődését.
-
HawerKing
őstag
Mar kivancsi vagyok ra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- SONY LCD és LED TV-k
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- Kuponkunyeráló
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- További aktív témák...
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest