Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dunbar

senior tag

válasz SLYM #133 üzenetére

Pl. amikor nagypapámnak tanítottam az internet kezelését, és először mondtam, hogy kattintson ide, akkor kijelzőt érintette meg (pedig soha nem volt érintős eszköz a kezében). Ilyen szempontból természetes, amit látsz, oda kattintasz.
    Másrészt egy kavics mennyiben fejt ki több ellenállást, ha megnyomod? Nem igazán értem ezt a részét. Az érzést, ahogy belenyúlsz az UI-ba szerintem elég jól visszaadják az animációk (főleg WP+Amoled esetében, androidon de sokszor iPad-en is érzem, hogy egy üveglapot nyomkodok, mert sokszor nincs rögtön visszajelzés animációkkal, AMOLED meg ugye egybe van építve az érintő a kijelzővel, ez is biztos egy lapáttal). Majd biztos lesz megfelelő technológia az érintés visszaadása is, de ez is teljesen rendben van.

Játékra tényleg sokszor rohadt idegesítő, döntögetős cuccokra jó, vagy casual/tower defense játékokra, de FPS, vagy pl. focis játékokra szenvedés néha.

A Metro UI szerintem sem kellett volna ilyen formában PC-re. Az ikonok helyett jöhettek volna a minimalista live tile-ok, és megmarad a start menü, asztal és minden és tökéletes lenne. A Windows 7 már tökéletes a legtöbb felhasználónak minden szempontból, a Microsoft elég bátran belenyúlt és szerintem túlságosan drasztikus döntést hozott. Érintésvezérlésre szerintem a legjobb, de egérre szívás.

Új hozzászólás Aktív témák