Új hozzászólás Aktív témák
-
Pécsi gyerek
addikt
Mivel kb ez az első ilyen ár katos cpu amihez jóval erősebb/drágább vga is mehet, így kicsit szokni kell az életszerűséget az biztos.
Na megfogtad a lényeget.Azért megy itt a sírás,mert eszméletlen olcsóra sikeredett ez a proci,amihez ha az árát nézzük akkor egy használt 750 ti 22-25 ért is sok.De nem ez a lényeg.A lényeg hogy nagy mákunk van ezzel a procival,mert 17-18 ért kapunk egy jó kis darabot,ami mellé vehetünk egy 40-50-60 ezres kártyát is,még ha ez elsőre szinte hihetetlennek tűnik is.Szóval a proci mindenképp nyertünk rgy pár tízezrest 😀 -
Pécsi gyerek
addikt
Jobb persze az 1060 de az a 18 ezer sok a magyarnak.Nekem is megkellett gondolnom a dolgokat,és ezér lett csak Rx 460 az 1050 ti helyett.Peddig ott csak 8-10 lett volna a különbség.És az sem megoldás hogy várunk még egy hónapot,és utána megveszünk egy erősebb kártyát,mert akkor várhatunk egy hónapot és akkor már megvehetek egy erősebb processzort,tápot,házat,ssd-t,stb.stb.Addig én inkább használom a gépet.
-
Pécsi gyerek
addikt
1050 ti-nél én sem raknák erősebbet mellé.Főleg ha később nem lesz fejlesztés i5 re i7 re.Azzal is faszán eljátszogathatna az ember.Meg amúgy is úgy gondolom,hogy álltalában aki ilyen prociban gondolkodik,az nem fog 70-100 ezer forintot kiadni egy vga-ra.Persze vannak kivételek biztossan.
-
Pécsi gyerek
addikt
4 gb-os a kártyám ugy hogy megzabálhatja a 75%- át a vramomnak
Amúgy hangsúllyozom mégegyszer mert nem akar eljutni....nem kompromisszum mentes kombinációnak épűlt ez a pentium,Rx 460 gép.De kompromisszumokkal mindent visz.Ez van,ha tetszik,ha nem.
És nagyon is élvezhető,nekem így is.
-
Pécsi gyerek
addikt
-
Pécsi gyerek
addikt
Az MK az nem tag?Akkor mi?Kívűlálló?Ufó?Nagymester?
A Gta 5 példa meg nem az aprók miatt lett említve talán.Segítek,azt a játékot próbálgattam egyedűl azóta amióta megjött az Rx 460- am,különböző beállításokon.Más játékoknál még nem volt időm a beállításokat tesztelgetni.Fojtogatást meg bírom,még nem haltam bele sosem
-
Pécsi gyerek
addikt
De mán Gta 5.Ugyan is az köztudottan egy cpu intenzív játék.Persze nem a legújabb,de akkor is
És látom megint nem ment a szövegértés
A hozzászólásodra válaszoltam,miszerint valami tag tudna mesélni erről a párosról,és jók a tapasztalatai.Nekem is.Persze nem várok gtx 1080 ti teljesítményt,nem vagyok hülye.Nem úgy mint egyesek
akik nemakarják egy nap alatt sem megérteni hogy ez a cpu enyiért király,és senki nem i5 höz hasonlítja,és nem az a cél evvel a cpu-val hogy very high fix 60 fps-t hozzon,hanem hogy játszható szintet elérjen vele az ember fia.ENYI.PONT.SEMMI TÖBB.És ezen megy a e pénisz méregetés egész nap.Legyen az e péniszed nagyobb,az úgy sem számít a való életben
Pfü....
-
Pécsi gyerek
addikt
Én is Rx 460 4 gb-al használom mert minnél olcsóbban kellett megúsznom a gépösszerakást.Teljessen jó párosítás.Már több helyen leírtam,pl Gta 5 Fhd very hight,kivéve msa(az off) 40-50-60 fps a játékban lévő teljesítmény tesztben
Mikrolag egy száll se,erősebb videókártyával gondolom mehetne ez az msa is
-
Pécsi gyerek
addikt
Így van.Ebben a prociban ez is egy jó dolog,hogy indulásként olcsón megúszod,és ha később vált az ember akkor sem buksz csak pár ezrest.Addig meg kompromisszummal,játszhatsz akármivel
Hozzátenném én nem játszok multival,nem is tervezek,szóval nekem egy jódarabig ez a proci marad.
-
Pécsi gyerek
addikt
Na én húsvétra való tekintettel zárom a témát.Örömmel használom továbbra is ezt az olcsó kis procit.Mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket kívánok !
-
Pécsi gyerek
addikt
Talán a topik címe miatt lett ilyen harcos a hangulat."harc a budget kategóriában"
-
Pécsi gyerek
addikt
Akkor most én is hülye vagyok
Anyira hogy multkor ránéztem a Gta 5-re ezzel a pentiummal+egy rx 460 4 gb-al,minden maxon,kivéve msa (off)40-50-60 fps,microlagnak se híre se hamva.Szóval most elszégyelem magam,és nézek egy brand gépet proci árbanRemélem te senkinek nem raksz össze SZAKÉRTŐKÉNT gépet....
-
-
Pécsi gyerek
addikt
Te olvastad az itteni hozzászólásokat tapasztalatokat vagy csak mivel félisten vagy osztod az észt
Egy:Új gépről beszélünk,nem használt brand gép ár/teljesítményről.Kettő :ezen a procin nem csak a net megy,hanem minden mai játék is NORMÁLISSAN,nem csak a régiek.Három : g csoda fasza proci árából max kapsz egy c2d gépet,szerencsével 20-25 körűl egy régi i3 as valamit.Négy :SZÖVEGÉRTÉS NULLA.Azt írtam hogy teljesítményben nem tud ANYIVAL többet (ár/teljesítmény/érték).Öt : Bf multival is tesztelték ezt a procit,NEM VOLT SEMMI DIAVETÍTÉS.Olvasd el itt is a hozzászólásokat aki már próbálta,leírta.Teljessen normálissan játszhatsz a bf1-eddel.Hat :Igazam van,és már megvan a proci,örömmel használom.Kellemes nyuszit neked is
-
Pécsi gyerek
addikt
Ja ,csak hiába 4 magos lessz,ha dupla anyiba fog kerűlni,és teljesítményre meg nem tud anyival többet.Egyik táborhoz sem tartozom(attól függetlenűl hogy kettő intelt használok)de az intel ezt a budget procit nagyon betalálta a megfelelő helyre.Ha még azt is veszem,hogy az ember most "olcsón" épít egy ilyen pentium procira gépet,és később fejleszti csak,az az intelnek megint jól jön.Mert ugye a platform adott,azt már kevessen fogják lecserélni,max bepatintanak egy i5/i7-et.Szóval kivan ez találva hogy elkötelezödj egy olcsó proci miatt intel papánál 😵😜😁
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz
távcsőves #294 üzenetére
Én nem tudtam várni,mert most kellett gépet építenem a nulláról hamar hamar.De az árak csökkenésének azért tudnák örűlni,mert magyar fizetéshez képest őrűlt árak vannak
Mondjuk nem hiszem hogy megbánnám a döntésemet,mert 19- ért(én még anyiért vettem)nem hiszem hogy lessz alternatíva ryzenben.Olcsó gépnél meg nem mindegy,hogy 19-17 vagy 30-35 ezer egy proci.
-
Pécsi gyerek
addikt
[link]
Na még arra leszek kíváncsi,hogy a Ryzen 3 mint a cikk végén,milyen konkurenciája lesz az i3 nak és ennek a pentiumnak.Főleg ennek a pentiumnak ami ugye 17 körűl már kapható boltban 😀Vagy az amd ingyen lessz? -
Pécsi gyerek
addikt
válasz
KőkorSzaki #287 üzenetére
Szerintem teljessen jó,hogy i5 el lett összehasonlítva.Engem és sok más embert is ez érdekelt,hogy egy régebbi i5 höz képest játékokban megálja e a helyét.És ugye az ár értéket,garanciát,későbbi fejlesztést,stb még nem is említettem...
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz
cskamacska #240 üzenetére
A mindenre elég fogalmat,magamra értettem,a saját igényeimhez mérten.A xeonos gépben is több van(p35- ös lapom van,lazán megy benne 3,8-at a proci ha akarnám),csak egy jobb videókártya kellene bele.De a cél az volt,hogy legolcsóbban,játszható sebességen elmenjen a géjtéja 5😁.Azért irtam hogy kinek mi az igénye.Amúgy magyar embernek egy ilyen xeon gép is maga a kánaán,sokan régi 2 magos,vagy még az se gépet használnak.Szóval......nem rossz az.Te is bedobsz egy jobb kártyát a 2400 mellé,és máris probléma megoldva.
-
-
Pécsi gyerek
addikt
A poén hogy zsír új 775- ös lapot még mindig kapsz boltban😁
-
Pécsi gyerek
addikt
Biztos hogy jobb az i5 a maga 4 fizikai magjával.De...én pár napja használom ezt a pentiumot,egy rx 460- al(4gb)+8 gb ddr4.Gta 5,Rise of tomb raider,Dirt rally,stb,fhd 22-es monitoron megy mint az állom.Micro lag?Mi az?Folyékony mint a víz az összes játék.(nincs minden maxon a játékokban,de így is gyönyörüek)Multizni nem multizok,ott nem tudom hogy mi lenne egy 64 fős játékban.Amúgy annyi ,ha van pénz i5/i7,ha nincs és mégis akarsz játszani,akkor ez a penya inkább féláron,mint egy i3 6100 pl.Persze lehet simán,hogy 2 év múlva már nemfogják szeretni az aktuális csúcsjátékok.De akkor még mindig meglehet venni az addigra valószínűleg olcsobbá váló i5/i7-et.Én így gondolom.
-
-
Pécsi gyerek
addikt
-
Pécsi gyerek
addikt
Igen olvastam már én is róla,hogy win 10-en lehet hogy 1-2 fps-el több lenne pl játékok alatt.De most komolyan,mit számít 1-2 fps
Semmit...Amúgy arra gondoltam,hogy maga a win7 hibátlanúl fut egy b250- es lapon,a kaby lake Pentium G4560- on,nem arra hogy a win 10 hajszálnyival jobb értékeket mutat pl játékban.Összehasonlításúl van otthon ugyan azzal a win 7 el
775/771 4 magos xeon-os gép kettő is,azokon sem fut jobban/másképp a win7.Sőt a g4560- on mintha kicsit pattogósabb lenne a rendszer.
-
Pécsi gyerek
addikt
Én nem értem sosem,hogy mért megy mindenhol a vita,hogy az sz@r processzor,az sz@r videókártya stb,stb.Mindenki az igényei,és pénztárcája szerint válasszon,ennyi...
-
Pécsi gyerek
addikt
Egy hónapja vettem a dolgokat.B250 es lap 23 ezer,g4560 19 ezer,ddr4 4 gb 2400 mhz hyperX 12 ezer.(ipon)
-
Pécsi gyerek
addikt
Nekem is ilyen procim van,végre megszületett egy írás itt is róla.Már olvasom is.Én egy 4 gb-os Rx 460- at raktam mellé(pénz nem folyik a csapból),maximálissan elégedett vagyok már így is.Enyiért ilyen procit👍😀
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Új népprocesszor a láthatáron?
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- HP LaserJet Pro M404dn
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest