- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Azonnali fotós kérdések órája
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Everest / AIDA64 topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
#92253184 #11 üzenetére
Nézd fordított szemszögből!
Mennyire örült az összes érintett tulajdonos, hogy a "Ryzen 5 3200G" (ez szerepel a dobozon) helyett egy jobb, és drágább "Ryzen 5 3600" processzort kapott.
Lehet, hogy mindjárt rendelek egy Suzuki Swift-et, csomagolva kérem... hátha a csomagolást lefejtve egy vadonat új Honda Accord fogad!
-
IceHole
csendes tag
válasz
Dragon3000 #24 üzenetére
Oh fck, tényleg... Nem szóltam, csendben elsunnyogok. :D
-
törölt tag
válasz
Depression #28 üzenetére
&(#21)
Dobozolás, doboz gyártása közé te tettél egyenlőséget, én (#6) -ban, csak a doboz gyártásról beszéltem.
-
- = Zk = -
félisten
napi AMD/Ryzen "hír"... nothing extra
-
rigoberto
őstag
Varázsgombát ettek csomagolás közben.
-
hokuszpk
nagyúr
Amerika Huangjai.
igazabol az AMD igy megy elebe a Kinaval szembeni mindenfele embargonak
-
Depression
veterán
Nem tudom, hogy nálatok mit dobozolnak, hozzánk készen érkezik, és csak a tetejét és alját ragasztja a csomagológép, ezt is elméleti kb. max 150 doboz/perccel. [link] Ezeknél a soron történő átcimkézés nem történik sebességvesztéssel.
Fogalmam sincs, hiába kerestem bármilyen eladott, legyártott mennyiséget amd-től, nem találtam, pláne nem Kínában csomagolt mennyiséget.
Dobozragasztó, ami viszont hajtogat, és többet ragaszt, annak a maximális sebessége nem éri el a fenti sebesség 10%-át sem. -
joey04
titán
Nem nagy dolog, viszont nagyon ciki.
-
VirsLee
őstag
Én is dolgoztam gyárban, ahol megcsúszott az egyik beszállító egy adag színes terméktájékoztató nyomtatvánnyal, amit Lengyelországban készítettek. A termelés nem állt meg miatta, de a termékeket 2 napig nem lehetett lezárni és kiszállítani, mert vártuk a papírokat. Extrán macerás volt tárolni addig őket.
Csak szólok, hogy ilyenek vannak és a gyártóra van bízva mennyire igénytelenkedi el a dolgot. A jelek szerint Kínában az AMD bevállalja, hogy igénytelenkedik -
KROK640
nagyúr
Ennél rosszabbul ne járjanak.
Egyébként évek múltán ezek a dobozok az érdekességük, ritkaságuk miatt még értékesek is lehetnek. -
IceHole
csendes tag
Ahogy nézem a képet, bal alul "2th gen" van, úgyhogy ez a 2200g doboza, nem? Lényegen persze nem sokat változtat, csak szőrszálhasogatás.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Depression #21 üzenetére
Utólag ragasztják, táblában érkezik, "kisimítva".
(Legalábbis nálunk, a csomagoló részlegen, a mindenféle kartondoboz úgy érkezett, már csak szállítási, raktározási, logisztikai szempontból is logikus).Így igaza van Duracellm... kollégának, az is jobb megoldás lett volna, ha igaz az állításuk, ami erősen sántít, szerintem...
-
Gyuri27
félisten
Kinában miért furcsa hogy nem az van a dobozban ami a dobozon? Náluk ez a kicci occó megoldás néphagyomány.
-
Kolbi_30
őstag
De szoktak... Sajnos volt hogy berendeltem +3napnyi alkatrészt mert az mindig necces volt... Azt kaptam a pofára, hogy mit képzelek, fölösleges készlet, csak a pénz áll benne... Aztán kB 2 hónappal később 4 napot állt a részleg mert nem ért időbe hozzánk 1 alkatrész típus... De ha lépsz ellene te vagy a gyökér...
-
atus72
őstag
Egészen hihető történet hogy elfogyott a papírdoboz
-
Yodafon
őstag
Hát ez fantasztikus...
-
duracell89
senior tag
Covid Ùr súlya alatt recsegnek ropognak az ellátási láncok.
-
törölt tag
Egész biztosan úgy állnék hozzá, ha rendeltem volna egy ilyet, hogy inkább várok még két-három hetet, de nekem jöjjön rendes dobozban.
-
Duck663
őstag
A lényeg szerintem nem ott van, hanem itt: "A HardwareTimes információi szerint a dobozcsere oka állítólag az volt, hogy a Ryzen 5 3600-as CPU, év közepére vonatkozó eladásai váratlanul nagyok voltak Kínában" és ennek örüljünk. Lesz bőven pénz fejleszteni az új generációkat és az RDNA-s GPU-ket.
-
sb
veterán
Kérnék egy négymagost.
Hat lett, maradhat?
Csomagoljam is? -
törölt tag
+1. Fejjel lefelé kell berakni a hajtogató-ragasztó gépbe a papírt, és akkor a fehér/szürke fele lesz kívül. 0 forint a költsége.
szerk.: Jó, kell a gépsor programozóinak az aszisztenciája, akik kikapcsolják az optikai érzékelőket, ami a "hibás" dobozokat válogatja le a sorról.
-
Subi77
csendes tag
Akkor már jobb lett volna egy sima fehér / fekete doboz.
-
Tigerclaw
nagyúr
Ennyire nem szoktak sporolni az cegek. Ennyire nincs penze az AMD-nek?
Nem lehet hogy ezek hamis, vagy kilopott processzorok?
-
MeszesKPT
őstag
2020-ban már könnyebb processzort gyártani, mint dobozt.
-
Aki tudja mit vesz az nincs félrevezetve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Persze végeredményben mindenki azt kapja, amit rendelt, csak a körítés lehet meglepő.
- Azonnali fotós kérdések órája
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Okos Otthon / Smart Home
- BMW topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest