Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz #92253184 #11 üzenetére
Nézd fordított szemszögből!
Mennyire örült az összes érintett tulajdonos, hogy a "Ryzen 5 3200G" (ez szerepel a dobozon) helyett egy jobb, és drágább "Ryzen 5 3600" processzort kapott.
Lehet, hogy mindjárt rendelek egy Suzuki Swift-et, csomagolva kérem... hátha a csomagolást lefejtve egy vadonat új Honda Accord fogad!
"Aquila non captat muscas."
-
-
IceHole
csendes tag
válasz Dragon3000 #24 üzenetére
Oh fck, tényleg... Nem szóltam, csendben elsunnyogok. :D
-
törölt tag
válasz Depression #28 üzenetére
&(#21)
Dobozolás, doboz gyártása közé te tettél egyenlőséget, én (#6) -ban, csak a doboz gyártásról beszéltem.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
napi AMD/Ryzen "hír"... nothing extra
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
rigoberto
őstag
Varázsgombát ettek csomagolás közben.
-
hokuszpk
nagyúr
Amerika Huangjai.
igazabol az AMD igy megy elebe a Kinaval szembeni mindenfele embargonak
[ Szerkesztve ]
Első AMD-m - a 65-ös - a seregben volt...
-
Depression
veterán
Nem tudom, hogy nálatok mit dobozolnak, hozzánk készen érkezik, és csak a tetejét és alját ragasztja a csomagológép, ezt is elméleti kb. max 150 doboz/perccel. [link] Ezeknél a soron történő átcimkézés nem történik sebességvesztéssel.
Fogalmam sincs, hiába kerestem bármilyen eladott, legyártott mennyiséget amd-től, nem találtam, pláne nem Kínában csomagolt mennyiséget.
Dobozragasztó, ami viszont hajtogat, és többet ragaszt, annak a maximális sebessége nem éri el a fenti sebesség 10%-át sem.Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
joey04
titán
Nem nagy dolog, viszont nagyon ciki.
-
VirsLee
őstag
Én is dolgoztam gyárban, ahol megcsúszott az egyik beszállító egy adag színes terméktájékoztató nyomtatvánnyal, amit Lengyelországban készítettek. A termelés nem állt meg miatta, de a termékeket 2 napig nem lehetett lezárni és kiszállítani, mert vártuk a papírokat. Extrán macerás volt tárolni addig őket.
Csak szólok, hogy ilyenek vannak és a gyártóra van bízva mennyire igénytelenkedi el a dolgot. A jelek szerint Kínában az AMD bevállalja, hogy igénytelenkedik -
KROK640
nagyúr
Ennél rosszabbul ne járjanak.
Egyébként évek múltán ezek a dobozok az érdekességük, ritkaságuk miatt még értékesek is lehetnek.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
IceHole
csendes tag
Ahogy nézem a képet, bal alul "2th gen" van, úgyhogy ez a 2200g doboza, nem? Lényegen persze nem sokat változtat, csak szőrszálhasogatás.
-
tibaimp
nagyúr
válasz Depression #21 üzenetére
Utólag ragasztják, táblában érkezik, "kisimítva".
(Legalábbis nálunk, a csomagoló részlegen, a mindenféle kartondoboz úgy érkezett, már csak szállítási, raktározási, logisztikai szempontból is logikus).Így igaza van Duracellm... kollégának, az is jobb megoldás lett volna, ha igaz az állításuk, ami erősen sántít, szerintem...
[ Szerkesztve ]
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Gyuri27
félisten
Kinában miért furcsa hogy nem az van a dobozban ami a dobozon? Náluk ez a kicci occó megoldás néphagyomány.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Kolbi_30
őstag
De szoktak... Sajnos volt hogy berendeltem +3napnyi alkatrészt mert az mindig necces volt... Azt kaptam a pofára, hogy mit képzelek, fölösleges készlet, csak a pénz áll benne... Aztán kB 2 hónappal később 4 napot állt a részleg mert nem ért időbe hozzánk 1 alkatrész típus... De ha lépsz ellene te vagy a gyökér...
You want some birth control, you can smoke a cigarette.
-
atus72
őstag
Egészen hihető történet hogy elfogyott a papírdoboz
-
Yodafon
senior tag
Hát ez fantasztikus...
I'm gangsta!
-
duracell89
senior tag
Covid Ùr súlya alatt recsegnek ropognak az ellátási láncok.
-
törölt tag
Egész biztosan úgy állnék hozzá, ha rendeltem volna egy ilyet, hogy inkább várok még két-három hetet, de nekem jöjjön rendes dobozban.
-
Duck663
őstag
A lényeg szerintem nem ott van, hanem itt: "A HardwareTimes információi szerint a dobozcsere oka állítólag az volt, hogy a Ryzen 5 3600-as CPU, év közepére vonatkozó eladásai váratlanul nagyok voltak Kínában" és ennek örüljünk. Lesz bőven pénz fejleszteni az új generációkat és az RDNA-s GPU-ket.
Igen-igen, még mindig Win7-et használok, és ha így haladunk még 2030-ban is így lesz.
-
sb
veterán
Kérnék egy négymagost.
Hat lett, maradhat?
Csomagoljam is? -
törölt tag
+1. Fejjel lefelé kell berakni a hajtogató-ragasztó gépbe a papírt, és akkor a fehér/szürke fele lesz kívül. 0 forint a költsége.
szerk.: Jó, kell a gépsor programozóinak az aszisztenciája, akik kikapcsolják az optikai érzékelőket, ami a "hibás" dobozokat válogatja le a sorról.
[ Szerkesztve ]
-
Subi77
csendes tag
Akkor már jobb lett volna egy sima fehér / fekete doboz.
-
Tigerclaw
nagyúr
Ennyire nem szoktak sporolni az cegek. Ennyire nincs penze az AMD-nek?
Nem lehet hogy ezek hamis, vagy kilopott processzorok?
[ Szerkesztve ]
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
MeszesKPT
őstag
2020-ban már könnyebb processzort gyártani, mint dobozt.
-
veterán
Aki tudja mit vesz az nincs félrevezetve.
duree54
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Energiaital topic
- BestBuy topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Melyik tápegységet vegyem?
- CES 2025: AI a grillsütőben
- További aktív témák...
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.70GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.60 GHz) Processzor
- Eladó 13600KF-em, garis a Konzolvilághoz 2026.03.20-ig utána 2028.03.20-ig Intelhez-eladva epicpwnz
- AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2GHz (96M Cache, up to 5.0GHz) Processzor
- AMD Ryzen 5 5600X BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 45.000.-