- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2025: ITX-es Cooler Master minitorony, minimalista dizájnnal
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali médialejátszót?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
De ez egy informatikai lap ami speciel hardverekkel foglalkozik. Miért ne lehetne cikkezni ilyenekről? Persze a többséget nem érinti, mert nem tudja megvenni, de akinek van rá pénz az máshogy gondolhatja. Ennyi erőből minek cikkez az MA csúcskészülékekről közel 200k-s árcédulával?
Hope was the right choice, and it always will be.
-
macilaci78
nagyúr
És ha nem Windows-t hajt a júzer?
4Way-SLI, mege yg 5. GPU fizikára.
Vagy bármi, ami a PCIe16x-be belemegy.Amúgy bele lehet olvasni a cikkbe: Egészen pontosan egy pár PCIe 2.0 x1 és 5 db PCIe 3.0 x16. Utóbbiak közül csak kettő teljes értékű x16 foglalat, kettő csak x8-nak felel meg, míg a maradék egy darab szintén x8, de ennek meghajtása minden bizonnyal az X79 PCH feladata.
Ki van ez találva.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
vanhalen
senior tag
válasz #56573440 #27 üzenetére
1. "ne bzmegolj nekem" : Nem neked bazmegoltam, ez mifelénk megegyezik a "meglepett felkiáltással" nincs benne semmi személyes, csak amolyan "nyomatékot adandó a mondanivalónak" jellegű hülyeség. Nekem sem tetszik, de ha normális szavakkal fogalmazok és nem tűzdelem tele szeméttel, akkor csak néznek rám bután leggyakrabban és ez így megy évek óta. Nem köll személyesre venni.
Engem érdekelnek az újdonságok, a technikai vívmányok, de ez egyik sem. Ez csak egy soksok sokadik LGA2011-es lap japán piacra aránytalanul drágán, amibe a proci is mégegyszer ennyi legalább és semmi újdonság nincs benne az egykor híres online játékos pasas nevét leszámítva, amit rámatricáztak. Azon túlmenően, hogy egyébként is nagyon kis százalékban elterjedt platformról van szó, valamint, hogy nagy valószínűséggel hozzánk, a magyar piacra a büdös életben nem jut el egy darab sem, azért nem látom értelmét, mert aki munkára vesz ilyen platformot, az valkszeg nem egy fatal1ty logoval ellátott Asrock-ra fog vadászni japánban (magyar PH olvasókról beszélek elsősorban)
Ha maga a platform olyan nagy újdonság volna (féléves, vagy több??) vagy pedig ez az Asrock bármiféle különlegességet vonultatna fel, vagy első debütálók között lenne, akkor azt mondom hadd szóljon, még érdekel is. De még Asrock-tól is ez a második generációs ilyen lap, ha jól olvastam (aztán lehet, hogy nem)
2. "nekedmegmibajodvan?": Megsérült a bal szaruhártyám, fáj a fogam, 3 napja nem alszom ki magam, éhes vagyok és pisilni kell, ezek ellenére viszont állandó szexhiányom van, el akarok menni római partra beleharapni egyet a tavaszi levegőbe, de nem lehet, paraszt vagyok + az aláírásom középső fele.
Kb. ennyi (most) Amúgy semmi különös, köszönöm kérdésed[ Szerkesztve ]
-
aram01
nagyúr
fullos lap fullos ár
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz Cybertrone #45 üzenetére
Egy kicsit
Én az új intel konfig alá is egy AsRock lapot szánok.
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Cybertrone
veterán
válasz Ł-IceRocK-Ł #44 üzenetére
Én nézelődök most x79-es lap iránt és pl ez alternatíva lenne... kicsit a R4E-re hasonlít... kicsit
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz Cybertrone #43 üzenetére
Ez sajnos egyre általánosabb, az ilyen kommentek növekvő tendeciát mutatnak. Jól helyre kell rakni ha ilyen van, én azt mondom
Plusz ugye, hogy jönnek hogy ááhh így meg se veszem, meg stb. duma, közbe meg szóba sem jöhetne egy ilyen lap, márcsak az ára miatt is. Én sem veszem meg, nincs szükségem rá, de nem jövök ilyen hülyeségekkel.
-
Cybertrone
veterán
Ezt most nem kommentelem... szerintem töröld ki, jobb lesz!
Ł-IceRocK-Ł:
Persze... olyan dolog még nem született ami tökéletes...! Ezért is nem értem meg azt miért kell itt vergődni... Nyilván a képen még csak egy nem végleges pcb látható, azért van ott a drót... a véglegesen nem lesz ott, és minden okés! A érdemes a hőbörgőknek az adatlapját meglesni... a rendszerük nem ér annyit mint ez a lap, de persze a vélemény az megy, közben meg fingja nincs egyiknek se az egészről
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Cyberpunk
félisten
válasz LeslieG Jr. #38 üzenetére
Akkor szólni kéne nekik tegyenek még rá egy piros és egy kék kábelt is.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz Cybertrone #39 üzenetére
Az asusnál is voltak hibás darabok jócskán. Találkoztam párral. Persze nem mondom hogy a szériából mind, de ott is vannak. Mindenhol van.
Ennyi
MarcZ: szóval pci-e sínbe csak vidkarit lehet tenni.
[ Szerkesztve ]
-
MarcZ
senior tag
válasz Cybertrone #39 üzenetére
A lappal nincs semmi baj, de azt tényleg nem értem, hogy miért 5 videokártya solt van. A Windows tudtommal 4-et érzékel.
A man's got to do what a man's got to do.
-
Cybertrone
veterán
válasz Ł-IceRocK-Ł #37 üzenetére
-Giga pukkanós
-Msi még most talál magára
-evga normálisabb lapjai beszerezhetetlenekEz egy teljesen kóser cucc... akinek baja van vele az nem tartozik a potenciális vevőkörhöz, és csak beböfög valamit hogy legyen mitől nőjjön a rangja
-
LeslieG Jr.
őstag
válasz Cybertrone #17 üzenetére
Szerintem ha elvágjuk a sárga vezetéket akkor vagy egy nagy BUUMMMMM vagy kukatility lesz az "ocsó" lapocska.
Bombaszakértők szabálya
1. Szabály: Nem vágunk el semilyen sárga drótot.
CM Centurion|Corsair VX550 550W|Asrock Z170 Pro4+Intel i5-6600K+CM Hyper 212 EVO|Kingston 2x8GB 2400MHz DDR4|Kingston HyperX 240GB SSD|Samsung 840 EVO 250GB SSD|WD 500GB 16MB SATA III|WD 1.5TB 64MB SATA II|WD 2TB RED 64MB SATAIII|ASUS R9 270 DirectCU 2GB|LG DVD-RW|Logitech MX510|
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz Szergely83 #32 üzenetére
Mintha más gyártónak nem lettek volna rossz lapjaik. Soroljak párat?
A trollkodásra meg nem kíváncsi senki.
[ Szerkesztve ]
-
vanhalen
senior tag
válasz mariomahmoud #33 üzenetére
Csak a saját nevemben beszélhetek, de eddig 9 év alatt csak jót tudok mondani. Régebben a furcsa keresztezéseikkel hívták fel a figyelmet magukra, AGP/PCI-E meg DDR2-3 és ehhez hasonlók egy lapon, meg az olcsóságukkal, de nem használtak olyan húdejó minőségű alkatrészeket, meg pár dolgot lespóroltak, pl. kevesebb sata port volt és nem voltak dizájnosak sem és ehhez hasonlók. Viszont ezeknek már vagy 5-6 éve vége (legalább) Ma már a nagy nevekhez méltó színvonalú lapokat gyártanak szerintem. Biztos vannak sokan, akik megégették magukat vele, vagy rossz tapasztalataik voltak és "soha többé Asrock" de nekem pozitív hálistennek.
(#35) mariomahmoud: Szerintem arra, hogy átvette az egykor legendás Abit helyét
[ Szerkesztve ]
-
mariomahmoud
tag
-
Cyberpunk
félisten
válasz Szergely83 #32 üzenetére
Amíg az Asus-hoz tartoztak, ja tényleg szar volt. De azok az idők már elmúltak. Ma már ár/érték szempontjából simán jó vételek. Aki meg a múlt alapján ítél vegyen csak 20%-al drágább Asus-t vagy Gigabyte lapot (ott is van azért szar). Mert hát Abit nincs, DFI sincs.
-
Szergely83
tag
Asrock... semmivel sem tudja feledtetni az ultra tré alaplapjait.
-
waithEard
őstag
Valószínűleg azért, mert ez az érdekes. Az autós magazinokban mutogatott csúcsmodellek hány embert érintenek? Mégis azok miatt veszik meg az újságot.
Bocs, writeonly voltam. Most nézem, hogy másnak is azonnal ez volt az első gondolata.
Szergely 83: Megint egy "jól megalapozott" vélemény, egy szakembertől! Gratula, nyilván 100
asrock lapod volt, amúgy meg 22 éve eladó vagy egy számtech üzletben, és eddig minden eladott segszikla termék rossz volt![ Szerkesztve ]
"The cold feel of my skin. I try to lose but always win." - M.D.B. - The Fever Sea (RégiHApró: 68 piros \ 0 fekete)
-
Daywalker
addikt
válasz macilaci78 #29 üzenetére
Szerintem az ott egy ideiglenes debug megoldás volt Egyébként meg különösebben nem izgat, ha működik, biztos láttunk már ennél nagyobb taknyolásokat is. Amúgy inkább ezt a képet raktam be, mint a mosott 400x300 pixelest, amit adtak gyárilag a közleményhez.
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
törölt tag
1: ne bzmegolj nekem
2: nekedmegmibajodvan?akkor tessék válaszolok rendesen:
"Jobb hírt nem találtatok, csak ilyen 140000-es deszkát Asrock-ból Nem azt mondom, jó meg minden, de kit izgat itt?"
téged szemmel láthatóan nem. ezért nem mehet ki? engem érdekel mit alkottak akkor is ha nem akarom vagy tudom (megfelelo aláhúzandó) megfizetni. neked érdektelen. ésakkor már nem lehet hír?
" Zsiráfot is lehet venni horribilis összegért, még érdekes is biztos, de hány embert érint?"
egy állatok adásvételével forglalkozó oldalon biztos sokakat még hacsak hörcsögöt tudna megfizetni akkor is.
vagy mit nem értelmezek jól? az én olvasatomban azért lázadsz mert mit keres itt egy 140k+-os lap ami senkit nem érdekel? kérlek ezek után járd végig a fooldalt, és az összes felesleges hírnél fejtsd ki hogy ez kit érdekel, mert zsiráf és egyébként is.
okcsá
-
nagyúr
Asrock pajtiéknál, miért nem fér bele egy ilyen kaliberű lap árába az hogy esetleg egy wifit is tegyenek rá?
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
vanhalen
senior tag
válasz mariomahmoud #19 üzenetére
A "gyártó" lassan már jobb termékeket állít elő, mint Asus, amiből kivált, kiváló supporttal
Ezt a lapot leszámítva, általában ár/érték arányban mindent visz (kivéve talán a design-t, de úgyse nézegeted, meg amúgyis az ízlés relatív..)[ Szerkesztve ]
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Ütős, bár az a sárga drót nemtudom mi akar lenni
-
mariomahmoud
tag
Ütős darabnak látszik, ára sem rossz, bár annyira nem ismerem a gyártót, de egy próbát mindenképpen megérne...
Üdv. Mario
-
bteebi
veterán
Nem rossz, tényleg jól fel van szerelve, de ennyiért nem kellene. Max. a feléért.
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
Cybertrone
veterán
válasz macilaci78 #15 üzenetére
A kérdés inkább az mi van ha azt a kis"drótot" elvágjuk Akkor már nem Fatalyti lesz ha nem brutaliti
-
Bopez
tag
Nem tűnik rossznak a dolog, de 2011nél ez a fatality design, nekem valahogy nem adja...
Lehagyhatták volna szerintem...
Aki 2011et vesz nem feltétlen játékra fogja össze rakni, meg alapból nem hiszem, hogy a design akkora kikötés lenne ebben a kategóriában...
Amúgy azt veszem észre, hogy ASrock mintha egész jó lenne mostanában!Bopez felhasználónak 19 pozitív és 0 negatív értékelése van.
-
Oliverda
félisten
"Elegáns" megoldás.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
radi8tor
MODERÁTOR
Mortal Kombat: Fatality
⭐ Stella
-
vanhalen
senior tag
"ez egy hw oldal. nincsenek kikötések hogy csak és kizárólag 20k alatti lapokat mutogathatunk mert nem tudom megfizetni. csúcsvga-ket se szabad monstantól hírezni mert ki az aki kiad 130k-t egy tégláért? pffmár"
Annyira tudtam BZMG... nem mondod, hogy ez egy hw oldal, tényleg? Na mindegy, ez van.. mondatértelmezés zéró osztva zéró
(#8) Runo: detto.. egyik 20k-s lapokkal jön szemben egy 140k-s lappal, másik meg 3000 Ft-os pendrájv-al Csodálatos..
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
-
macilaci78
nagyúr
válasz LeslieG Jr. #5 üzenetére
Nézegetem az I/O panelt, hát sehol egy USB 2.0, hát mi ez a gagyi szar? De meglett.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
törölt tag
ez egy hw oldal. nincsenek kikötések hogy csak és kizárólag 20k alatti lapokat mutogathatunk mert nem tudom megfizetni. csúcsvga-ket se szabad monstantól hírezni mert ki az aki kiad 130k-t egy tégláért? pffmár
leslie: jön még a fatal1ty champion winner hardcore military gamer death leader pro extreme is
[ Szerkesztve ]
-
LeslieG Jr.
őstag
Az a baj, hogy még mindig nyomják ezt a Fatal1ty marhaságot a marketingesek. Már igazán abba hagyhatnák mert ez miatt kb 50% drágábban akarják eladni a portékájukat. Nekem megbizható és felszereltségében megfelelő lap kell, nem egy Fatal1ty emblámával ellátott 50% drágább lap.
Jó tudom nem kell megvenni.
u.i.: Amúgy szép lap csak nagyon drága.
[ Szerkesztve ]
CM Centurion|Corsair VX550 550W|Asrock Z170 Pro4+Intel i5-6600K+CM Hyper 212 EVO|Kingston 2x8GB 2400MHz DDR4|Kingston HyperX 240GB SSD|Samsung 840 EVO 250GB SSD|WD 500GB 16MB SATA III|WD 1.5TB 64MB SATA II|WD 2TB RED 64MB SATAIII|ASUS R9 270 DirectCU 2GB|LG DVD-RW|Logitech MX510|
-
Angel1981
veterán
Ütős darab!
-
vanhalen
senior tag
Jobb hírt nem találtatok, csak ilyen 140000-es deszkát Asrock-ból Nem azt mondom, jó meg minden, de kit izgat itt? Zsiráfot is lehet venni horribilis összegért, még érdekes is biztos, de hány embert érint?
-
Cyberpunk
félisten
Nagyon jók az Asrock lapok, legközelebb ha gép fejlesztés lesz ilyen lapom lesz, de még pár évig kibekkelem az X58-al szerintem.
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Maga a deszka nem olcsó, de ha fullosan ki akarja valaki használni, akkor csak a végösszeg töredéke.
<< Heimdal >>