- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- DUNE médialejátszók topicja
- Dell notebook topic
- Hővezető paszták
- Milyen egeret válasszak?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
turbulencia8
üzenetére
Azt hiszem nekem is Fujitsum lesz, nekem is bejön ,főleg a régebbi Elitebookhoz hasonló design miatt.
Elég jól szerelhető is, masszív cucc
-
rudi
nagyúr
válasz
turbulencia8
üzenetére
A billentyűvilágítást meg tudom erősíteni az E746-on, van, két fokozatos. Windows nélkül adták, szóval most még driverek meg ilyenek mennek fel, de határozottan kellemes a gép, hozz az EliteBook fílinget a régi szép időkből. Én nagy régi ThinkPad júzer vagyok, szóval számomra a billentyűzet azért nem olyan szuper, de egy csúcs Latitude vagy pár generációval ezelőtti EliteBook szintje megvan, szóval felső 10%. Ami még feltűnt, hogy nagyon penge a zsanér, ritkán látni ilyet. Kár, hogy az egykezes felnyitós trükköt nem tudja. Ha lenne 12" körüliben szerintem inkább ezt venném másodgépnek az X60 helyére mint bármi mást. Szimpi volt nagyon az S936-is, főleg az 1,19 kilós kezdősúly miatt. Az is ODD/második akkus, de annak a billentyűzete soványított, és legalább 3-4 hónap mire kapható lesz.
-
turbulencia8
addikt
válasz
turbulencia8
üzenetére
Most látom, hogy hülyeséget írtam: az E746-nak elvileg van billentyűzet-háttérvilágítása, akkor viszont mindenképp ilyet nézek az U745 helyett. Kíváncsian várom a tesztet!
-
rudi
nagyúr
válasz
turbulencia8
üzenetére
Holnap kapok E746-ot tesztre, illetve itt vannak előzetes fotók, a fizikai részekkel (gépház, billentyűzet ilyesmi) kapcsolatban pedig az E744 tesztje is jó infóalapot ad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akvarisztika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 4. nap: Sorry We're Closed
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bittorrent topik
- Sorozatok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- További aktív témák...
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Asus Z13 Flow Acronym Limited Edition
- ELADÓ: ASUS ProArt Studiobook H7600H 64GB RAM / i9 / RTX Studio / 4K OLED
- Lenovo ThinkPad T480s - i5-8350U
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi