- Pánik a memóriapiacon
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amazon Fire TV stick/box
- Elhagyja a 32 bites módot a Steam
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Papíron nem tűnik rossznak de aztán ránéz az ember és nem, egyszerűen kevés.
Nem tudom egy laptop kijelzője miben más mert ugyanolyan távolságról 141 ppi-vel is jól néz ki, a tabletek meg 250 alatt pixelesek. Én lennék a legboldogabb ha egy ilyen budget tabbal el tudnék lenni de nem.
Direkt ráhajoltam a laptopra most, 20 centiről azért nem tökéletes de 30-ról bőven jó. Nem értem ha lehet ilyet akkor a taboknál miért nem működik. Lehet annyival magasabb fényerőn működnek? Vagy az érintő technológiával jön egy ilyen hatás?
-
A Kids verzióra is lehet heggeszteni Play Store-t? Vagy, van ezeken YT alapból? Sok ilyen kis tanító jellegű app van, amit jól lehetne ezen futtatni, bírja is a strapát ránézésre, de ha nem lehet mesét nézni rajta YT-ról, vagy tetszőleges appot rakni rá, akkor kicsit lábon van lőve a projekt nekem. Van ezekkel valakinek tapasztalata?
-
törölt tag
Már megint ez a HD felbontás. Akik kitalálják ezeket nincs szemük? Autóba GPS-nek esetleg, de nem tartalomfogyasztásra!
Új hozzászólás Aktív témák
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 35 hónap gyári garancia + Gyári Samsung Book Cover tok
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest