Új hozzászólás Aktív témák
-
BLOODSHOT
senior tag
Nyár ején már Macbook pro.
Kicsit hanyagolom a PC-t -
<MZ/X>
őstag
Csak az MBP-ben frissítették a Touchpadot!
-
AmPeX
aktív tag
Igen, ez valóban kimaradt és még annyit jegyeznék meg, hogy ugyan bekerült ez a wifis optikai meghajtó támogatás, de még mindig csak kombodrive van bennük, dvd olvasó, cd író. Igazán beletehetnék már a rendes meghajtókat.. külön ezért fizetni egy ilyen drága gép esetében elég gázos..
Nekem fájna a távirányító hiánya, jóljön ha ágybanfekve filmezik az ember, vagy csak simán házibuliban zsebből tolni a zenét.. jómóka. -
kalosiszilar
csendes tag
nagyszeru! ha minden jol megy akkor en is egy uj macbook boldog tulajdonosa leszek..
-
M@trixfan
addikt
válasz
asadasad22 #18 üzenetére
Na igen, a 256 Mb-ra nőtt vram az alap MBP-ban a legfontosabb a mostani frissítésből. Ha notebook kellett volna akkor én is inkább kivártom volna ezt. Elmúlt két hétben 50000 Ft kedvezménnyel akciózták a kereskedők, viszont nekem a hűvösebb proci (halkabb gép), a +128 Mb vram és az új touchpad megérné hosszú távon.
-
Macc
aktív tag
válasz
FoxiestFox #8 üzenetére
Haha, gondolom egy finom majpastetomos szendvics arabol is tudnal venni valamit
-
Godefroy
senior tag
Mea culpa mea maxima culpa!
Én ugye a lególcsóbbat számoltam át annak írtam árát annyira.Hát nem tudom hol lehet 600 ért új autót kapni ...
Mert ugye egy új számítógép árát egy új autóéval hasonlítjuk össze.
2 millió alatt nem kapsz semmit, "a nem is szart" autó meg gondolom merci lehet vagy ilyesmi.
Mert abban egyetértünk a mekbúkpro nem egy átlagárú notebook. -
azért a legdrágábbat, mert azért már tényleg lehet autót is kapni... meg ha már egyszer leszek akkora burzsuj, hogy MacBook Pro-ra telik, akkor a legdrágábbat veszem... de egyelőre nem fenyeget ez a veszély
abban viszont igazad van, hogy nem egy Ferrari ára, de akkoris "tévedtél" 150k-t ami azért szép összeg kishazánk polgárainak többsége számára...
-
asadasad22
őstag
naja.barátom most vett 1 hónapja, és ahhoz ingyen volt
de ezen tényeg nem műlik. ha vár kicsit, ugyanannyiból kapott volna 2,4-es procit (2,2 helyett), valamivel nagyobb vinyót, 256megás 8600gt-t 128-as helyett. de így is elfut rajta a cod4 maxon, crysis mediumon, egy laptopnak az azért már nem rossz teljesítmény
-
BRinyo
aktív tag
Az mondjuk kimaradt a hírből, hogy az eddig alapként adott távirányítót ezentúl csak opcióként adják. Ára 19 USD/EUR. Nem túl kedves húzás...
-
-
Godefroy
senior tag
válasz
FoxiestFox #8 üzenetére
300-500 ezer forintért nem szar autót veszel?
mester add a címet -
-
sose lesz pénzem rá, de...
ILYET AKAROK.... de utálom én most Steve Jobsot és az egész bandáját -
orbano
félisten
ezek a macbook pro-k annyira jók... kár hogy a kicsik nem olyan nívósak mint a nagy, akkor már lenne egy... a nagy meg nem az én méretkategóriám. de imádom őket...
-
törölt tag
Jöhetnének a Dell gépei is (XPS , Inspiron) penrynekkel. Valaki tud esetleg valamit mikortól lesz elérhető illetve upgrade lehetőség mennyire lesz?
-
Öregem, ebből az árból kocsit veszek, és nem is szart...
-
shteer
titán
egy fekete színűt egyszer beújítok én is, az biztos
szerk: nekem kell az odd, én kihasználom
-
killahdrums
senior tag
Szerelmes vagyok a MBP-ba...
Csak még a zseton nincs meg rá, de már nemsokára... -
erdoke
titán
SSD még most sem választható 2500 €-ért?
-
k.
őstag
Itt volt az ideje
.Egyébként érdemes lenne elhagyni a combo meghajtót végre.
Új hozzászólás Aktív témák
- BOMBA ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 640 G9 Laptop! / i5-1235U 16GB 256GB 14"col garancia/
- Akciós áron eladó HP Elitebook 850 G7 / I7 10610U/16 GB/512 SSD/15"/FHD/IPS/MX 250
- Szuper áron eladó új ACER SWIFT EDGE 16 /R7-7735U/16GB/512SSD/ 4K OLED
- DELL G15 5515 Gamer Laptop /Ryzen 7- 5800H/16GB 512 SSD/ Nvidia RTX 3060 6GB/120Hz/
- Szuper áron dobozos új Asus Vivobook Pro /i5-11300H/16 GB/512SSD/3K OLED
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest