- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPad topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Aha. Tehát szerinted az itteni közönség olyan ultrakocka, hogy nincs magánélete, csakis ezért érthetnek a böngészőjükhöz, ráadásul ezért fel sem fogják, hogy másnak más igényei vannak (egyszerűség), és csak az antiszociális kocka és a kretén "átlagfelhasználó" szélsőség létezik. Leegyszerűsítve erről szólt a hozzászólásod. Az érvek egyébként nem arról szóltak eddig sem, hogy úgy legyen elkészítve egy alkalmazás, hogy csak kockák tudják használni, ezek szerint te sem értelmezted a korábban elhangzottakat.
Egyébként ne aggódj, sejtem, mire akarsz kilyukadni, és mit nem sikerült megfogalmaznod jól. Az átlagfelhasználót mindenféle egyéb gomb megzavar, ami nem a lényeghez tartozik, bármitől, ami félrevezetheti, összefossa magát, és úgy érzi, eljött a világvége, ezért tehát ne is legyen semmilyen mód arra, hogy az alkalmazás testreszabható legyen, mert ha a vérpistit vagy Manci nénit valami megzavarja, akkor esetleg áttér más alkalmazásra, ami piaci veszteséget okoz. Alkalmazkodjunk tehát Vér István igényeihez, meg Manci nénihez, ha ők tudják kezelni, akkor nyilván mindenki másnak is megfelel. Azért remélem, hogy nem a te üzletpolitikád szerint gondolja mindenki.Épp erre volt példa egyébként régen a Presto motorral ellátott Opera, ha nem értettél hozzá, akkor is tudtad használni, mint egyszerű böngészőt, ha értettél hozzá, akkor meg testre tudtad szabni. Ott is lehetett olyan gomb, amivel zavar keletkezhetett néhány fejben, de akkor fogod az X-et, és bezárod... nagy dolog. Mint említettem, önmagában a felületmodernizálással, egyszerűsítéssel egészen addig semmi bajom sincsen, amíg ez nem jár a program teljes herélésével. Másképpen már nem tudom elmagyarázni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kerékpársportok
- Gitáros topic
- Synology NAS
- Google Pixel topik
- Router gondok
- Óvodások homokozója
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest