Új hozzászólás Aktív témák

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz zh1972 #124 üzenetére

Aha. Tehát szerinted az itteni közönség olyan ultrakocka, hogy nincs magánélete, csakis ezért érthetnek a böngészőjükhöz, ráadásul ezért fel sem fogják, hogy másnak más igényei vannak (egyszerűség), és csak az antiszociális kocka és a kretén "átlagfelhasználó" szélsőség létezik. Leegyszerűsítve erről szólt a hozzászólásod. Az érvek egyébként nem arról szóltak eddig sem, hogy úgy legyen elkészítve egy alkalmazás, hogy csak kockák tudják használni, ezek szerint te sem értelmezted a korábban elhangzottakat. :)
    Egyébként ne aggódj, sejtem, mire akarsz kilyukadni, és mit nem sikerült megfogalmaznod jól. Az átlagfelhasználót mindenféle egyéb gomb megzavar, ami nem a lényeghez tartozik, bármitől, ami félrevezetheti, összefossa magát, és úgy érzi, eljött a világvége, ezért tehát ne is legyen semmilyen mód arra, hogy az alkalmazás testreszabható legyen, mert ha a vérpistit vagy Manci nénit valami megzavarja, akkor esetleg áttér más alkalmazásra, ami piaci veszteséget okoz. Alkalmazkodjunk tehát Vér István igényeihez, meg Manci nénihez, ha ők tudják kezelni, akkor nyilván mindenki másnak is megfelel. Azért remélem, hogy nem a te üzletpolitikád szerint gondolja mindenki. :) Épp erre volt példa egyébként régen a Presto motorral ellátott Opera, ha nem értettél hozzá, akkor is tudtad használni, mint egyszerű böngészőt, ha értettél hozzá, akkor meg testre tudtad szabni. Ott is lehetett olyan gomb, amivel zavar keletkezhetett néhány fejben, de akkor fogod az X-et, és bezárod... nagy dolog. Mint említettem, önmagában a felületmodernizálással, egyszerűsítéssel egészen addig semmi bajom sincsen, amíg ez nem jár a program teljes herélésével. Másképpen már nem tudom elmagyarázni.

Új hozzászólás Aktív témák