Hirdetés
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
toronyhaz
aktív tag
Ma jött egy Sony email de ott sajna nem írtak magyar feliratot. ..
-
ribizly
veterán
Egyre jobban örülök, hogy vettem PS4-et.
-
Bad Pritt
félisten
Nem teljesen, a Marvelnek asszem valamilyen használati joga van, de csak a karakterhez.
Maga a Spider-Man karakter és a hozzá kapcsolódó egyéb szereplők maradtak a Sonynál, ezért is tudnak idén Venom filmet csinálni.
Kicsit ez olyan fogyasztói szemmel, mint a Quicksilver és Scarlet Witch jogok: a Marvelnek megvan, mert Bosszúállók ők is, a Foxnak pedig megvan, mert Magneto mutáns gyerekei. Marvel nem használhatja őket mutánsként, ezért kaptak teljesen más sztorit az Ultron korában, Fox nem használhatja Bosszúállóként őket, ez egyértelmű. -
celafat
tag
Kar, hogy nem jon PC-re. Ugy latom, elobb utobb kenytelen leszek venni egy Ps4-et.
-
Bad Pritt
félisten
-
oriic
HÁZIGAZDA
Szeptember 7-én jelenik meg. Itthon magyar felirattal lesz kapható.
Hivatalos cover és gyűjtői kiadás:
-
Scholes9
nagyúr
Durva játék lesz ez na, első napos vétel
-
rdt89
addikt
Ez marha jól néz ki, iszonyatosan elkapott a vásárlási szándék ezek szerint a nyár elmegy a GOW-ra és erre, na nem baj, majd jövőre kirándulok.
-
Bad Pritt
félisten
Az az épületek közti folyamatos mozgás valami hihetetlen elmebeteg módon van megoldva, jó értelemben.
Most tolom újra a Batman-eket PS4-en, már ott is sok különbség volt az Arkham Asylum és a Knight között a mozgás folyamatosságában, de ez még a Knight-nál is fényévekkel jobbnak tűnik a videók alapján, kicsit olyan, mintha a City Catwoman mozgását és a Knight Batman mozgását ötvöznék még látványosabb koreográfiával. Aki sokat Batman-ezett vagy AC-zett, annak ez maga lesz a kánaán.
A harc már a tavalyi gameplay alapján is copy-paste Rocksteady free-flow, kicsit políroztak rajta, de ugyanaz az irányítás, kameramozgás, hasonló kombórendszer, koreográfia, environment használat, kütyühasználat, ugyanúgy a stealth és fight keveredés adott feladaton és szituáción belül.
Remélem hasonló metódust követnek a fejlesztők, mint amit a Rocksteady csinált a City-ben, jópár ismert ellenséggel, változatos mellékküldetésekkel, gyűjtögetnivalókkal. Sok ügyességi részt várok (egy Insomniac által fejlesztett Spider-Man játékban ez az alap elvárás sztem), meg talán még több humort, ahhoz értenek és illik is ebbe a világba.
A jogok amúgy nem tudom, most pontosan hogy állnak, gondolom a Marvel-Disney karakterek offosak, de azért közepesen ismert cameók elférnének, aztán a második részre jöhetnek a nagyágyúk (Venom pls).
Talán nem tűnik föl, de mint ős Batman és friss Ratchet&Clank fan iszonyúan várom már a megjelenést, el nem tudnám képzelni, hogy elrontsák (mondta ezt Gáborka anno az Arkham Knight megjelenésekor is, mikor előrendelte PC-re
).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
gp A hírek szerint a mai nap folyamán végre megtudjuk, hogy mikor jelenik meg a sokak által várt PS4 exkluzív játék.
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- PS5 Fat 825GB lemezes // hibátlan állapot // minden tartozékával
- Eladó Nintendo Switch Oled, CFW, 256gb Nintendo sd kártya.
- Nintendo switch oled LEÁRAZTAM!
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, gamepaddal - szép állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest