Hirdetés
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
Igen, nevezhették volna Pokemon Godzilla editionnak is. Az anime nekem tetszett anno, sőt még felnőttként az megnéztem az ilyen-olyan ligás extra sorozatokat, de ez abszolút nem jön be. Alapból utálom a japán játékok túlzottan effektezett játékait, meg a "nagy méret jobb" mániájukat. Túl színes, zavaróak a túlzó effektek, a kamera össze vissza dobálása forgatása. Nem Kawaii. Ráadásul szegényes a környezet, az arénák, közönség kidolgozása és a szereplők is. A Nintendonál azt gondolják, hogy 20 év után sem kell frissíteni a grafikát.
Nem tudom, hogy a Pokemon fantábornak ennyire fontos-e retro grafika, de azt tudom, hogy másoknak ez nagy negatívum. A Breath of the Wild dizájnerére kellene bízni ezt a játékot is. Megmaradna a mesés világ, de grafikailag mégis előbbre lépne.
-
Kanczy
veterán
1. Nagyon gagyi feelingem volt ettől valahogy, pedig nem most találkozom először Pokémon játékokkal.
2. Nagyon antipatikus, hogy más játékok recordjaihoz vannak kötve bizonyos formok.
3. Kétemeletes Pikachu LOL.
4. Miért csak az ellenkező neműek esnek bele Eevee-be?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel