Új hozzászólás Aktív témák
-
green dude
tag
Ez szuper, hogy mindjárt itt a 8K, de egy 8K monitort hová tennél? Ültem olyan asztalnál aminek a mélysége 75 cm, és volt rajta egy 32"-es 4K UHD-s monitor az asztal belső éléig kitolva. Így is nagyon jó volt a DPI, nem tudom, hogy látnál-e különbséget. Talán ha egymás mellé tennéd a kettőt, de a szemed optikai felbontóképessége adott, és így is vagy 80-90 cm-re ülnél a monitortól. A másik, hogy nem érzem realitását ennél nagyobb monitornak egy íróasztalon. Ültem nagyobb előtt is, oltári kényelmetlen volt nekem. De ez nyilván személyi preferencia is. Nagyobb monitornál lehet értelme a 8K-nak, de ez meg visszacsatol arra amit a monitor képátlójának a nagyságáról írtam. Persze, ez személyi preferencia is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Építő/felújító topik
- VR topik
- Medence topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- PR-Telecom
- Asztalos klub
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS49CG954EUXEN ) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ!!
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 34GS95QE-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- SAMSUNG (LS32D800UAUXEN) 4K GAMER MONITOR AKCIÓ!! UJ MODELL!
- Samsung S27FG904XU Odyssey 3D Gaming Monitor! BeszámítOK
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 16 Pro Max 256GB napozós 12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest