Új hozzászólás Aktív témák
-
ribizly
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #39 üzenetére
Ejj, de jó kis komment ez.
Nem is gondoltam ebbe eddig annyira bele, pedig ez aztán tényleg nem egy nagy matek és eléggé egyértelművé teszi a dolgokat. Azért az egyébként elég aggasztó így, mert ezek szerint meg kell várni a következő generációt a VGA-kból, hogy teljes pompában lehessen használni ezeket a monitorokat, amik ma a piacon vannak, mert a mostaniak is esetenként csak SLI-ben fogják tudni megközelíteni a megfelelő teljesítményt, és egy Nvidia GTX1080Ti sem fog ezen sokat változtatni, hiszen a Titan X sem akkora durranás, de legalábbis kevés a 1440p + 144Hz kihajtására.@killer095
Gondolom, hogy sokan még akár egy 15+[ms]-es input lagg felett is játszanak a monitorukon, csak ne kelljen lecserélni (gondolok itt mondjuk olyan komolyabb cuccokra, mint az EIZO közép-felső kategóriás monitorai), mert inkább tolják v-sync-el (még több input lagg-al), vagy széteső képpel (tearing), 60Hz-en, csak ne kelljen megválni a 100%-ban helyes színektől. Ezzel egyébként semmi gond nincs. Nektek még nem jelent meg a megfelelő monitor, de az ACER és az ASUS már legalább megpróbálta kitölteni az űrt az IPS bevonásával, még ha nem is annyira jó az a panel, mint azt a komolyabb sasszeműek elvárnák. Egyébként én majdnem leestem a székről, amikor megláttam működés közben egy mezei Samsung TN-ről érkezve, mert minden paraméterében minőségi ugrás volt (24" -> 27", 1080p -> 1440p (PPI), TN -> IPS, 60Hz -> 144Hz, G-sync).[ Szerkesztve ]
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
Új hozzászólás Aktív témák
ph A gyártó nem sieti el a játékosoknak fontos technológiákra épülő kijelzők piacra dobásást. FreeSync kompatibilis modellből csak ez az első.
- Autós topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Folyami kavics ihlette az ASUS hordozható SSD házát
- Formula-1
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Akciógombban gondolkodhat az Oppo is
- Akciókamerák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Iproda 18.5 hüvelykes hordozható monitor 1920x1080P 120Hz FHD hordozható monitor laptopokhoz és PS5
- iiyama ProLite T2252MSC 22" Érintőképernyős IPS,Full HD Monitor,dobozával,újszerű,számla,gar
- 27" Odyssey G5 S27AG550EP, 165Hz G55A Qhd Ívelt Gaming Monitor
- Asus ROG Swift PG27AQDM OLED Gaming Monitor! QHD / 240Hz / 0.03ms / G-Sync
- SAMSUNG (LS28BG700EUXEN) 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- 17-19"monitorok
- Dell G3223Q 4k Gamer Monitor 32"/3840x2160/144hz/1ms/HDR600/G-sync-Freesync Premium Pro/VRR
- AOPEN 24MV1YPbmiipx Gaming monitor, 23.8", Full HD, 1ms, 165 Hz, FreeSync, HDMI, DP
- IPS 4k monitor cserélődne
- !AKCIÓ! ASUS TUF Gaming VG27AQA1A 27'' Sík WQHD 170 Hz 16:9 FreeSync VA LED Gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest