Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
A fekete Meshify C-m ugyanilyen volt, bedugtam és nem jött mondom ne bassz... ki kellett tépni azt hittem jön foglalattal együtt. Aztán pár alkalom után egyre jobb lett végül már semmiben sem különbözött bármelyik másik porttól. A mostani fehér variánsban már nem volt ez, gondolom volt egy széria amiben valamit kissé szűkösre méreteztek a foglalatnál...
-
Skynet258
veterán
válasz
#72042496 #26 üzenetére
Arctic W1-3D, nekem nagyon bevált.
A kábelcsatorna sima Ikeás cucc, majd szerzek abból is fehéret, csak ez épp volt itthon.
iBalu: beszéltünk már a macskáról ami leveri a mostanit, és összetörik, és szomorú dolog, de kell venni egy új monitort...
Na tessék már +2 a macskákra.
-
Skynet258
veterán
NZXT Noctis-ról váltottam én is, imádom. Kompakt, jó szerelni, megfelelő alkatrészekkel (igen, sajnos rá kell szánni a ~6k összeget/venti, WD Red vinyó + NVMe SSD) ha nem megy semmi LED konkrétan nem mondod meg, hogy megy-e. A zajcsillapítás nálam nem a ház dolga hanem az enyém, a megfelelő hőfokok már inkább, és ott semmi baja ennek a háznak.
Nagyon nem értem a cikkben miért hiányolják a jobb oldali lemezről a hangszigetelést, mégis minek?
Elöl nyitott, felül nyitott, a hang mindenképp kijönne, nem az az egy réteg fogná meg...
Ui: mindeki közeli képet rakott be, legyen egy távolabbi is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lexus, Toyota topik
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- LEGO klub
- Milyen légkondit a lakásba?
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Formula-1
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest