Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
üzenetére
igaz, bár szerintem a zalman nem konkurens, sokkal harsányabb a kinézete, ami egy bizonyos kor fölött szerintem inkább taszító, mint vonzó.
pár szempontból meg a fractal nagyon ügyes, gondolok itt az alsó, kihúzható porszűrőre: havonta kiszedni a tápot szerintem elég nagy macera ahhoz, hogy ez hatalmas pluszpont legyen, a Midgardnál meg ahogy nézem a táp alá van berakva. ránézésre tipikus svéd cucc (aka svensk design), avagy ultra letisztult/minimalista, kézreáll és pontosan annyit tud, amennyit kell. legalábbis R3 usb3 van itthon, az olyan, ez meg pár dologban tér el attól előnyére.
ár egyébként lehet mozog, R3 usb3mat itt a végén olyan 21-23 körül adták (annyiért szvsz abszolúte bestbuy volt a piacon halk háznak egy q66hoz), az Arc pedig egy hajszállal olcsóbb volt.
hoffman_: gumigyűrű a ventik alá csodát tud tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- MIUI / HyperOS topik
- Windows Insider Program
- Okos Otthon / Smart Home
- Formula-1
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Senki sem töröl ennél jobban
- Spórolós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung DLP projektor, The Freestyle SP-LSP3B
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Ha mindkettőt viszed, 170ért tied! - Apple Thunderbolt Display
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest