- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bluetooth hangszórók
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
zombinyul
addikt
Mit kell annyit rilni' a virtualis gombok miatt? Rohadt jok. Testreszabhato, nem vilagit ha kell ha nem a vakvilagba (pl. filmezesnel engem marhamod zavart), es lekapcsolt kijelzovel sokkal jobban nez ki. Lassan egy eve virtualis gombos telefonokat hasznalok, isten ments hogy visszamenjek kulon gombokra.
En nagyon szeretem. De kinek mi ugye. Valaki irta, hogy flagshipbe hogy, meg nemar, de meg lehet nezni mennyi flagship kap virtualis gombokat... Szerintem nem veletlen.
Ezek a telefonok meg nekem kifejezetten tetszenenek, ha az amugy is nagy kijelzo nem kapna maga melle giga kavakat. Ilyen kijelzo mellett mar illene normalis kavat mellepakolni. A vas remek, nekem a belso ertekek kifejezetetten tetszenek. Bar en mar nem sok bizalmat szavazok a WP-nek, sajnos... Pedig nagyon nagy fanatikusa voltam. Ha polikarbonatbol lesznek, kulon nagy pirospont a szemembe, mert en imadom. A szemembe a mai napig az egyik legszebb, es megminosegibb telefon pl. a Lumia 800.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Crypto Trade
- Gyúrósok ide!
- Ford topik
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- Bluetooth hangszórók
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest