Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- TCL LCD és LED TV-k
- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
- Milyen processzort vegyek?
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Supersol
tag
válasz
Parallaxis
üzenetére
Olvasd el amit írtam...én végig a kijelzőről beszélek!!!! Nem pedig programokról....Te miről beszélsz?? Minek vegyek Ipadot ha Samsungot használok telefonból....hogy semmi ne legyen kompatibilis??? Valszeg azért vettem mert szeretném nagyobb méretben nézni a letőltéseimet,a munkahelyemnek szerkesztek oldalakat,....gondolom azt senki nem mondhatja,hogy ebben jobb az Ipad ( föleg Te aki ismeri a "ceruzás" szabadságot)!Eddig is 10.1 Note-ot használtam erre de a 1200x800 azért néha elveszett,a mostani megjelenítés pedig bedarálta az Ipadot....ha tetszik ha nem ez így van!! Mégegyszer mondom a kijelzőről írtam végig!!Olvasd vissza!!!
-
azopi74
addikt
válasz
Parallaxis
üzenetére
Tény, hogy az iOS-nek a legjobb a tabletes app ellátottsága, de a statisztikák szerint 95%-ban netezésre, könyvolvasásra, médialejátszásra és a mainstream (minden platformra egyformán elérhető) appokra használunk egy tabletet, nem pedig professzionális alkalmazásokra. Ez a szerencséje az olyan kvarcjáték OS-eknek, mint az iOS és Android. Különben Win8 már rég letarolta volna a piacot.
Bár azok az ios-es ún. "professzionális" alkalmazások jópofák ugyan, de azért inkább azok is csak a hobbi (vagy inkább szánalom) kategóriába esnek

-
GALARDO
addikt
válasz
Parallaxis
üzenetére
A tableteknél az androidra még azt se mondanám, hogy gyerekcipőben jár, kezd ugyan felsírni, de az iPad és az iOS már nagykorú, minden téren vannak rá fejlesztések (a játékoktól kezdve a hobbi megoldásokon át a professzionális, mérnöki alkalmazásokig minden területet lefedve), amik kihasználják a benne rejlő lehetőségeket.
Teljesen egyetértek!
(+1)
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- APPLE IPAD 10.GEN 64GB Wifi , Pink szinben, Üzletből, 27% ÁFÁS
- IPAD PRO 12.9" 2. GEN 256GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAl, 27% ÁFÁS
- újszerű iPad Pro 11" (M4) (2024) M4 chip Wi-Fi + Cellular 256GB silver ezüst Apple garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- Csere-Beszámítás! Gamer Notebook! MSI Thin 15 B12UC! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest