- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunluki
senior tag
Ez szép és jó, sőt néhanapján elő is veszem játszani miért ne alapon, de azért örültem volna ha egy mai kornak azért grafikában/játékmenetben megfelelőbb játékot adnak a kezembe.
Legozni sokan szeretnek, versenyezni is, anno a lego racers is elég kult játék volt (én környezetemben legalábbis mindenképp), örültem volna egy forza alapú folytatásnak.
-
hunluki
senior tag
Azért vannak jó dolgok, szeretnék én is panaszkodni de olyan backlogom van hogy nyugdíjig nem érek a végére
Ettől függetlenül nagyon sajnálom hogy nem öltek bele több energiát, remélem később még azért patchelnek bele rendes kontentet. 3 lego autó vicc, saját gyártású kocsi nagyon megdobná a móka faktort (online milyen szörnyszülöttek versenyei lennének már), legos versenyekre jöhetne néhány poén powerup, lenne benne még fantázia szerintem. Az hogy ebből mennyi fog megvalósulni... nincs sok hozzáfűzött reményem
-
hunluki
senior tag
Személy szerint elég nagy csalódás, mint anno nagy lego racers fan gondoltam hogy na forza motorra épített, custom autókat összerakós és azok aerodinamikai tulajdonságait figyelembe vévő versenyek...
Hát nope. Persze, nem rossz, el lehet vele lenni meg egy poénnak jó, de én iszonyatosan brutál durva ziccerkihagyásnak érzem
Új hozzászólás Aktív témák
ph A LEGO láz a Forza Horizon 4-et is utolérte. Műanyag kockák és építkezés bűvöletében zajlik a második kiegészítő.
- Milyen egeret válasszak?
- Óvodások homokozója
- Suzuki topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- Renault, Dacia topik
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest