- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Home server / házi szerver építése
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Analóg fényképezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
Itt az ár nem a papíron felsorolt tdást tükrözi, hanem a minőséget. Van még ennél drágább lejátszó is ami kevesebbet tud papíron. A célközönség itt nem az mkv lejátszására keres valamilyen megoldást, hanem referencia minőségű konverziót, erősítést.
-
Sennalacy
aktív tag
Ennyi pénzért olyan helyre akar betörni ahol már 4K-s kijelzőket kellene kiszolgálni, de az nem megy..
-
blaca83
őstag
Az ára az már biztosan forradalmi lesz..
Jó kis kütyű, de nagyon el lesz árazva, legalábbis a mi pénztárcánkhoz képest.
-
Benzoldog
tag
Remélhetőleg hamar lejjebb megy majd az ára
Egyelőre ez még igen húzós.
-
mepet
addikt
Azt értem, ha valakinek van ilyen szabványú vezeték nélküli hangszóró kollekciója, az megveszi ezt a lejátszót. De akinek nincs, az minek venné meg a lejátszót és a bridge-rendszert is?
Kimaradt a cikkből, hogy jár-e hozzá távirányító.
-
vittorio7
őstag
Remek olcsó darab.
-
MaUser
addikt
Szerintem te is tudod, hogy egy átlag USA-beli felső-középosztálybeli megengedheti magának - ha akarja - hogy a nappali mellett legyen külön moziszoba is. Nappali elrendezésénél meg nyilván a WAF az első.
Főleg egy átlagos felső-középosztálybeli ház nappalijában, ahol nem 3 méterre ülsz a tv-től. USA-ban 201m^2-es az átlagos ház, ideértve a sorházakat is. No ez a nem semmi.
-
erdoke
titán
Ha valaki hülye, és nem szemmagasságba teszi a tévét, az meg is érdemli. Gondolom, moziban is az első sorban szeret ülni...
Ha viszonylag jól el van eresztve az ember, akkor fogad egy félértelmes lakberendezőt, akinek elmagyarázza a fontosabb szempontokat.
Én magam "terveztem" a HM "állványt" és fölé a falra a tévét. de fordított sorrendben: először kitaláltam, hogyan és hová megy a tévé, utána jött a többi. A hátsó hangfalakhoz is a lehető legközelebb jön ki a falból a kábel, de azt már meg lehet oldani vezeték nélkül, és a hátulról jövő hangminőség se annyira kritikus a felhasználók 99 %-ának, hogy ne felelne meg ez a megoldás.
Még mindig nem vágom, hogy az erősítő tetején lévő lejátszóból miért kell 2700 USD-vel drágábbat venni a 75 cm-es AudioQuest Forest helyett... -
BatchMan
senior tag
Ennyiért inkább lázadás lesz, nem forradalom.
Mi lesz a WHDI-vel, amit a Sharp is nyom. Vagy ez ugyanaz?Wiki/WHDI:
...
WHDI 3D update due in Q4 2010 will allow support for 3D formats defined in HDMI 1.4a specification
... -
cildren
tag
A hátulján az a két XLR AES/EBU bemenet/kimenet, vagy két vezetékes kimenet?
-
MaUser
addikt
válasz
osztraksajt #2 üzenetére
Ez a felállás van mindenütt, minimal design-nal máshogy nem is nagyon tudod megoldani a tv+hifi elhelyezést. Usákoknál ami viszonylag gyakori (és itthon nem) az a kandalló fölé rakott TV. Na ott tényleg nincs hová rakni a hifi-.
erdoke. Azért így ránézésre a lejátszó minőségre inkább egy 1300$-os Oppo konkurenciája. 2700$ meg ugyan rengeteg, de egy usa felső-középosztálybeli átlagos 500.000-1.000.000$-os ház feltúrásánál lehet elgondolkozik az ember, hogy azért inkább kifizeti a difit.
-
törölt tag
válasz
osztraksajt #2 üzenetére
Ez csak egy komponens, meg kell nézni a rendszer többi tagját is.
Elvileg meg lehet így oldani az adatátvitelt hiba/vesztett csomagok nélkül, és onnantól "csak" a hangdobozban lévő tápegység, dac, sugárzók minősége a szűk keresztmetszet, a vezeték már nem korlátozza az elérhető minőséget.Elég komoly cuccnak néz ki, ez a készülék, árával nem a középkategóriában indul.
-
flexxx2
őstag
És usbről lejátssza az mkv-t?
-
osztraksajt
őstag
Beírtam, de nem fogadta el a bank.
Szerintem arra gondoltak mikor egy alacsony lapos komódon van ez a cucc, meg jóval felette a falon a TV, az amcsiknál előszeretettel használják ezt a felállást. De persze a tápkábelekkel együtt ki szokták a falban csatornázni az audio-videó kábeleket is ami idővel elavulhat, mostmár egy kompzit is simán kevés lehet. Nyilván nem árt ha cserélhető persze, de ha mégsem akkor lehet ez olcsóbb mint szétvésni az egészet mert még az asszonynak eszébe jut hogy ha már szét van bontva akkor új festés/tapéta/bútor is kell.
De attól még döbbenetesen túl van árazva.
-
erdoke
titán
Még gondolkodok, hogy miért érhet 4000 dollárt/eurót, ha a lejátszó vezeték nélküli, de akárhogy is csűröm-csavarom, engem csak a szatellit sugárzók és a sub vezeték nélkül történő rendszerbe kapcsolása érdekelhet. Feltéve, hogy a minőséget tartani lehet.
A tipikusan az erősítő mellett vagy fölött elhelyezett lejátszóhoz egy 75 centis, max. 6e Ft-os HDMI kábel bőségesen elegendőnek tűnik. Tehát 250-300 dolláros Qdeo-s lejátszó + 20 dolláros kábel. Az ötletért a különbözet felét az xxxxxxxx-xxxxxxxx-xxxxxxxx számú bankszámlára tessék utalni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az SD-WH1000U képes vezeték nélküli kapcsolattal tömörítetlen hangot és videót Full HD felbontásban továbbítani.
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest