- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
- Egérpad topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Dell notebook topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teewine
tag
Nekem a Ford oldalon 2,7GB-os csomagot ajánlott fel. Le is töltöttem, de úgy látom, hogy ez még mindig a 18025-ös verzió.
A problémád megoldására találtam egy leírást:
Végre dolgozom. 32 GB-os USB 3.0 flash meghajtót használok. Jelenleg a 10825-ös verzióban vagyok, és frissíteni szeretnék a 3 10893 verzióra. Amikor először próbáltam telepíteni, találkoztam a MEM_ERR03 hibával. A frissítéshez szükséges alapértelmezett alaphelyzetbe állítás vagy újra letöltés nem segít.
Az IVSU-verzióra való tekintettel úgy tűnik, hogy a régi Gracenote-t nem távolították el. Ezért a Ford Escape fórumról szóló tanácsok alapján először megpróbáltam futtatni a szkriptet a Gracenote eltávolításához. Ezt úgy teheti meg, ha az eredetileg letöltött autoinstall.lst fájlt módosítja
[SYNCGen3.0_3.0.18093_PRODUCT]
Item1 = GB5T-14G386-SC
Open1 = SyncMyRide \ GB5T-14G386-SC.tar.gz
Opciók = AutoInstallA frissítésnek nagyon gyorsnak kell lennie. Miután az üzenet felbukkan, mondván, hogy teljes, és eltávolíthatja az USB-t, távolítsa el az USB-t, és a fej egység újraindul. Ezután ellenőrizheti a "szinkronizálást". A Gracenote verziónak üresnek kell lennie. Ezután módosítom az autoinstall.lst fájlt, hogy csak az eredeti autoinstall.lst fájl második felét tartalmazza.
[SYNCGen3.0_ALL_PRODUCT]
Item1 = HB5T-14G387-AAB
Open1 = SyncMyRide \ HB5T-14G387-AAB.tar.gz
Tétel2 = JR3T-14G381-AM
Open2 = SyncMyRide \ JR3T-14G381-AM.tar.gz
Tétel3 = JR3T-14G423-BA
Open3 = SyncMyRide \ JR3T-14G423-BA.tar.gz
Item4 = GB5T-14G386-AA
Nyitva4 = SyncMyRide \ GB5T-14G386-AA.tar.gz
Opciók = Delay, Include, TransactionMiután behelyezte az USB-t az újonnan módosított lst fájlba, várjon kb. 5 percet. A rendszer tetején megjelenik a rendszer szoftveres üzenetének frissítése. Várja meg, amíg a frissítés befejeződik, és megjelenik a frissítés teljes üzenete. Kapcsolja ki az autót, és kapcsolja be. A frissítésnek teljesnek kell lennie. Ha ellenőrizte a szinkronizációt, akkor a 3.0 verzió 10893-as verziója látható. És a Gracenote-nak van egy verziószáma is.
A fenti két lépés után az eredeti fájlt az eredeti fájl módosítása nélkül próbáltam használni, az újraindítás nélkül elég gyorsan befejeződött. Semmi sem változik igazán. Gyanítom, hogy ez az utolsó lépés nem igazán szükséges.
Nem tudom, miért nem működött az első néhány alkalommal, amikor megpróbáltam telepíteni az egészet. Lehet, hogy a fájlok sérültek a letöltés folyamán. Nem valószínű, mivel néhányszor próbáltam letölteni. Vagy lehet, hogy a Gracenote eltávolítását végző részegység felszabadítja a belső tárhelyet a szoftver más részeinek telepítéséhez. Mindenesetre, ha ugyanazt a MEM_ERR03-t tapasztalod, tapasztalatom talán hasznos lehet.
Megjegyzés: google által fordított.
Emotiva
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest