Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Androidos tablet topic
- Mini-ITX
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe #17 üzenetére
Gondolom pont azért, mert nem fontos. Amikor egy konzol megjelenik, akkor az mindig egy eszeveszett rohanás, gyakorlatilag az a cél, hogy meglegyen az API, a fejlesztői környezet, és alapvetően működjön. Minden más ott kullog a prioritási lista végén. Annyira nem gond ez amúgy, mert egy konzol élettartama minimum 7 év, de sokszor inkább 8-9, első két évben minden, ami legalább picit is fontos belekerül és kész.
Az elején, gyakorlatilag az első évben meg úgyis csak early adopterek vannak. Nameg úgyis a játék a lényeg, ha az megvan és megy szépen, a többi már csak bónusz. -
NoMix
tag
Most már nem kell csavar húzó a felbontáshoz elég le tépni a burkolatot...
-
thebear007
aktív tag
Őszintén, kit érdekel? A játékok 4k hdr-ben mennek, a Guiban 2 percet vagyok max.
-
aginor
veterán
válasz
Tigerclaw #10 üzenetére
Én is ezzel értek egyet. Nem igazán világos, hogy ez így ebben a formában hogyan kerülhetett egyáltalán piacra.
Mondjuk nem mintha ez lenne a készülék legfontosabb tulajdonsága és igazából nem lehetne együtt élni vele, de annyira piszlicsáré és bagatell dolog, hogy tényleg elég furának tartom. -
Z10N
veterán
https://videocardz.com/newz/myst-for-xbox-to-feature-amd-fidelityfx-super-resolution-at-launch
-
törölt tag
"Ez az újítás egyelőre aktív HDR mellett nem működik"
A HDR akkor lesz aktív, amikor HDR jelent kap a tévé. A dashboard viszont SDR-ben megy, szóval ezt nem értem.
Meglepett egyébként, hogy a dashboard csak FHD, de különösebben nem érdekel. A használhatóságával több bajom van, nekem nem áll kézre.
#7 azbest
Épp az jutott eszembe, hogy pl. a Shield TV GUI-ja is FHD, és látványosan gyenge ahogy kinéz, viszont az XBOX-on ugyanez a FHD sokkal kevésbé látszik. Biztos a nagyobb elemek miatt. -
azbest
félisten
hát.. biztos fontos, hogy a kezelőfelüeten is élesek legyenek a betűk... de gondolom főleg játék közben számít a felbontás
Androidtv eszközöknél is gyakori, hogy erőforrás spórolás miatt a gui fullhd-ben van renderelve és felskálázva, a tartalom a natív 4k. Mondjuk ilyen erős készüléknél, mint az xbox furcsa, hogy ilyet csinálnak.
-
eddig ez amúgy miért nem volt alap, hogy a TV felbontáshoz igazodott a kezelőfelület
-
Solten
őstag
Fontos...? Ja, szarkazmus...
-
AssAssynn
őstag
Fel sem tűnt eddig, hogy bármi "baja" lenne a felületnek.
-
Youri
veterán
"Fontos" helyen javulhat az Xbox Series X felbontása
-
opr
nagyúr
Ertem, hogy szebb a 4k (nyilvan), ha mar 4k a TV, meg a gep is kepes ra, de komolyan volt olyan, aki ezen ki volt akadva? Nem hiszem, hogy ez tenyleg sok embernek fajt annyira, hacsak nem valami hulye fanboy vitaban, amugy egyszeruen el se tudom kepzelni, hogy valaki ezen nyavogjon.
Marmint, teljesen trivialis volt szamomra, hogy ez nem marad igy orokke, mindket konzol nagyon uj meg, vannak hianyossagok boven, ez ilyen. Majd jo lesz. Addig is azert boven hasznalhato mindketto, es ott, ami a lenyeg (a jatekoknal) nincs ilyen hulyeseg, ott ha birja a vas, megvan a 4k.
-
Várom az újdonságokat .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Microsoft a rendszer felhasználói felületet Full HD-re tervezte, de szerencsére nem marad örökké így.
- Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti VISION OC 8G - újrapadozva és pasztázva
- Eladó 4 hónapos Samsung Galaxy S24 Ultra (12/256Gb, titán fekete), garanciális, ajándékokkal
- Asus TUF RTX 4090 24GB GDDR6X Gaming Videokártya! BeszámítOK!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Ryzen 7 5800X / RX 7600 XT 16GB / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB SSD / 650W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest