Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
válasz
#20749568 #14 üzenetére
Nekem 12 TB (valós 10,82) kapacitásból 5 TB szabad a NAS-on (HP G8 + Xpenology, 3 db 6 TB-os diszk Raid5-ben - ha megtelik betolok még egy 6 TB-os vinyót, és 18 TB egy darabig csak elég lesz).
Mondjuk 4K-s anyagom nincs, az összes tévé max. fullhd-s nálunk, és a monitorom is csak 1440p-s). BD25-ös anyagokat sem gyűjtök, jó nekem az mkv is. -
törölt tag
válasz
Csabroncka #12 üzenetére
Le is írtad, amiért megtetszett maga a rendszer droid után.
-
Csabroncka
addikt
Az IOS alapvető faék egyszerűsége és megjelenése (a korlátaival együtt) sokak számára vonzó a fizikai telefontól függetlenül (számomra is). Én nem vagyok nagy telefonguru, a maga nemében számomra a 6-os tökéletes képeket és videókat készít még mindig.
Aweriot: NAS felhő, sajnos így a képek el is tudnak veszni
(én pl zenét/képet/videót) mindent a Synology-n tárolok, így gyakorlatilag a telefonom "üres"
-
törölt tag
Kinek mi válik be persze, ez így van rendjén nem vagyunk egyformák.
-
válasz
Intelligencs #4 üzenetére
Nálunk is csak iPhone volt a cégnél, de én simán kivettem a SIM kártyát, és az beugrott a dual SIM-es saját mobilba. Utána szegény céges mobil a fiókban várta a végítélet eljövetelét...
-
Én pont fordítva érzem. Nálunk a cégnél csak iPhone van, mást nem lehet választani. Teljesen idegen nekem ez az egész rendszer. A legalapabb dolgokat sem találom, egyáltalán nem érzem, hogy mennyire felhasználóbarát és ergonomikus lenne. Egyetlen jó dolog van benne, a kamerája. Az tényleg király, a kis kompakt fényképezőmet teljesen feleslegessé teszi. De minden egyéb szempontból a privát Galaxy A5-ösömet sokkal jobban szeretem. Arról meg ne is beszéljünk, hogy az volt 100.000 Ft, ez meg 250.000. Lett volna, ha nekem kellett volna megvenni.
-
Csak vigyázz, nehogy úgy járj, mint az orosz kolléga
-
törölt tag
Up.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest