Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- CPU léghűtés kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Amazon Fire TV stick/box
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
pubyy
tag
Az AMP SATA DOM-ával kapcsolatban lenne az a kérdésem milyen környezetben profitálna ez a cucc, mert én úgy látom, hogy kb fele azt a sebességet tudja mint a mostani "jó" SSD-k és ráadásul dupla áron.
Szép-szép hogy direkt az SATA foglaltba dughatóak, de ez hozna annyit elérési időben hogy kompenzálja az írási sebességet ? Tudom hogy ebben az estben az elérési idő a fontos de nem hiszem hogy számottevő lenne a különbség, és írni olvasni pedig csak kell itt is...
Azt sem lehet mondani hogy a SATA kábelek csatlakozása annyira megbízhatatlan volna.
A méretről meg annyit, hogy egy szerverben ne lenne elég hely a 2,5-3,5" méretű meghajtóknak?
Ezek után mit tud ez a cucc ami miatt bárki is megvehetné ? -
macilaci78
nagyúr
válasz Ł-IceRocK-Ł #4 üzenetére
Amióta a kulcstartómon hordom a pendrive-jaimat, nem veszítem el őket, van helyük és nem kell kotorásznom utánuk sem a zsebemben, sem a táskámban.
Ha kölcsönadom valakinek, akkor én ráfűzöm a kulcstartójára, így legalább nincs az a rizsa, hogy elfelejtette elhozni, vagy elvesztette. Szerintem praktikus.Az Emtec valóban lehetne gyorsabb, 8GB-nál már zavaró lehet. Mondjuk egy SSD-s notiban kiegészítő adattárnak el tudnám képzelni.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Zewa
senior tag
Nekem bejönnek ezeka kis pendriveok.
Lassan úgy is ideje beszerezni egyet szeritnem benevezek egyre.ps.: Téynleg lehetne kicsit fürgébb is de én kibírom.
[ Szerkesztve ]
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
-
_csocso_
senior tag
Bizalmas adatok tárolására nagyon jó lehet.. ( Könnyen le tudod nyelni ha úgy hozza )
https://www.youtube.com/watch?v=teRMe7DA1Lk -ha vki még nem látta volna
-
yakuza.tora
addikt
Tetszenek ezek a mini pendrive-ok!
Alléz Olympique de Marseille!
-
Eddie141
senior tag
válasz Ł-IceRocK-Ł #4 üzenetére
Hogy gyorsan elveszítsd, és már mehess is a következőért
Mindenesetre nekem tetszik. Most el is fogadnék egy ilyet, aztán integrálnám egy szétszedett, szakadt usb kábelbe. Nem kis riadalmat lehet kelteni vele -
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Ezt a túlzott miniatűrizálást valahogy nem szívlelem a pendrájvoknál (sem)
Miért jó az hogy nem lehet megfogni rendesen nem értem..."lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
zazahoho
őstag
Green House-nál az ár azért elég fontos ,mivel ilyen teljesítménnyel dunát lehet rekeszteni
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
Cs_Laci
senior tag
"egy év garanviával"
Mi van ma a PH-val? Minden cikkben egy elírás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 10TB Western Digital DC HC330 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan - 7000-6500 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest