Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomcat
őstag
Muhaha!!! Neked döglött már be D90-ed frissítés közben? Mert nekem igen. Majd szétvetett az ideg ezért nem szívesen piszkálok magam egy ilyen értékű cuccot. Még szerencse hogy a márkaszervízben meg tudták csinálni. Kiderült egyébként hogy kontakthibás volt a kábel és ez okozta az egyébként egyszerű frissítési művelet kienetelét.
-
Tomcat
őstag
Nem haragszom, de ne nekem kelljen már ezzel is foglalkozni. Ha kifizetek érte egy nagy rakás pénzt ezért elvárom hogy rendben legyen. Vártam a vásárlással eddig, tehát nem volt létszükséglet eddig a gép, de ha már megveszem akkor szeretném ha gyárilag a legfrissebb firmware lenne rajta.
-
Tomcat
őstag
Van arról valami információ hogy mikortól leszek eleve ezzel a firmware-el szerelve az új D7000-esek. Szeretnék egy új gépet a D90 leváltására és a D7000 lett a kiválasztott. Tulajdonképpen erre a frissítésre vártam. Nem szeretnék saját magam a frissítéssel foglalkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Nikon D7000 tükröse, valamint a Panasonic TZ-sorozatának egyes tagjai és TS3 gépe kaptak új alapszoftvert.
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i7-3740QM I 8GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest