Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: A kérdés...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
robotjatek
tag
Már a Vistában is csak arra használtam a start menüt, hogy a start gombot megnyomva, majd a kívánt alkalmazás nevét bepötyögve, elindítsam azt. Ezt ugyanúgy meg tudom tenni itt, Win8-on is. A gép előtt töltött időm 99%-ában a régi Desktopon vagyok, illetve "régi" ablakos alkalmazásokat használok, így különösebben nem zavar a Metro.
Abban egyet értek, hogy nem teljesen desktopra való, ellenben van WP7-es telefonom, ahol viszont szerintem zseniális a dolog. Illetve, itt az asztali gépen is vannak a Metro-s alkalmazásoknak jó tulajdonságai. A live tile-ok pédául nagyon hasznosak, tudnak lenni. Kitűztem két város időjárás-előrejelzését, azonnal látom a Mail tile-on és a lock screenen ha e-mailem jött, a people-ön meg az FB értesítéseim látszanak. A calendarban pedig látszanak a FB-os és Live-os eseményeim, bejegyzéseim. Ha több alkalmazás lesz, még jobb lesz. Kár, hogy a gyáriak ilyen fapadosak. Valahogy WP7-en összeszedettebb a GUI is.Akinek nem tetszik, annak meg nem kötelező a metro appokat használnia, a régiek ugyanúgy megvannak. Összességében nekem tetszik az irány, viszont a desktop azért maradhatna desktop

De hogy ON is legyek: Kíváncsi vagyok mit hoznak össze a Mozillás srácok, Firefox felhasználóként pedig biztosan rá fogok nézni. Örülök, hogy már most nekiálltak, bár az ő fejlesztési tempójukkal ki tudja mire lesz igazán belőle valami

Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Home server / házi szerver építése
- Arc Raiders
- Autóhifi
- One mobilszolgáltatások
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest