- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos tablet topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali médialejátszót?
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Autós kamerák
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
robotjatek
tag
Már a Vistában is csak arra használtam a start menüt, hogy a start gombot megnyomva, majd a kívánt alkalmazás nevét bepötyögve, elindítsam azt. Ezt ugyanúgy meg tudom tenni itt, Win8-on is. A gép előtt töltött időm 99%-ában a régi Desktopon vagyok, illetve "régi" ablakos alkalmazásokat használok, így különösebben nem zavar a Metro.
Abban egyet értek, hogy nem teljesen desktopra való, ellenben van WP7-es telefonom, ahol viszont szerintem zseniális a dolog. Illetve, itt az asztali gépen is vannak a Metro-s alkalmazásoknak jó tulajdonságai. A live tile-ok pédául nagyon hasznosak, tudnak lenni. Kitűztem két város időjárás-előrejelzését, azonnal látom a Mail tile-on és a lock screenen ha e-mailem jött, a people-ön meg az FB értesítéseim látszanak. A calendarban pedig látszanak a FB-os és Live-os eseményeim, bejegyzéseim. Ha több alkalmazás lesz, még jobb lesz. Kár, hogy a gyáriak ilyen fapadosak. Valahogy WP7-en összeszedettebb a GUI is.Akinek nem tetszik, annak meg nem kötelező a metro appokat használnia, a régiek ugyanúgy megvannak. Összességében nekem tetszik az irány, viszont a desktop azért maradhatna desktop
De hogy ON is legyek: Kíváncsi vagyok mit hoznak össze a Mozillás srácok, Firefox felhasználóként pedig biztosan rá fogok nézni. Örülök, hogy már most nekiálltak, bár az ő fejlesztési tempójukkal ki tudja mire lesz igazán belőle valami
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Path of Exile 2
- Google Pixel topik
- Windows 11
- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos tablet topic
- Futás, futópályák
- iPhone topik
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest