Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
De, pontosan azon értetlenkedek. Idáig abban a hitben éltem, hogy macriummal már nem lehet ingyen bohóckodni. Ráadásul ahogy írtam az előző hsz-ben, március végén nem tudtam megoldani egy mezei backup-ot ezzel a programmal. Pedig legalább 30-40 alkalommal klónoztam ssd-t, pont a korábbi logout-os írásnak köszönhetően.
#19King Unique
Akkor nem tudom mi lehetett a hiba forrása a március végi történetnek.
Alapvetően gépet cseréltem volna az ssd körül, és 99% eséllyel probléma nélkül átvészelte volna az oprendszer a gépcserét, de idióta mód túlbiztosítom magam (főleg melós gépeknél), és amíg nem tudtam backup-ot készíteni (a legjobban belakott rendszer volt), addig az ssd-t sem voltam hajlandó átrakni az új gépbe. Beállítottam mindent, ahogy korábban tettem, de 0%-ról nem mozdult el a dolog.
_____A témaindító írás gazdájának köszönöm még egyszer az előző ilyen jellegű tesztet is, mert rengeteget segített nekem és családtagjaimnak (+ismerősök, kollégák).

Új hozzászólás Aktív témák
- HP Zbook 15 G6 i7/32GB/500GB M2 SSD/Nvida Quadro
- Utolsó darabok ezen az áron! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Dell Inspiron 3511 /i7-1165G7/MX350/16GB/512GB M.2/WIN11/Újszerű akku/Játékra is!
- Apple MacBook Air 13 M2 8/256GB Éjfekete , 96%-os akku
- Garmin Instinct 3 50mm Solar narancssárga
- új HP HyperX Cloud III S headset gamer Fejhallgató
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM, új akku, 4G LTE, toll, 27% ÁFÁS (0215)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest