Új hozzászólás Aktív témák
-
nonsen5e
veterán
válasz
jonnyjoker01 #17 üzenetére
Ha azok tetszettek, akkor ott van még a többi PCSX, PCSX2-es, meg a PS3-as darabok, a XI meg a XIV teljesen más műfaj MMORPG létükre - de ugyanúgy jó játékok csak teljesen máshogy játszódnak ki mint a single player epizódok.
A havidíjra meg úgy kell tekintetni, hogy elég jó supportot nyújtanak, tonnányi szervert kell üzemeltetni 24/7, a patcheket ( =DLC) meg "ingyen" kapod meg). Mert ugye hiába megveszed az átlag tömegjátékot manapság, ha nem veszed meg sorra az összes DLC-t is, sok esetben limitálva vagy, azok meg ugye jönnek 1-2 havonta = havidíj.
Ha érdekel a játék, Steamen PC-re 20 euró, és e mellé kapsz rögtön egy hónapnyi playtimeot is kipróbálás képpen, utána meg eldöntheted, hogy neked megéri-e a havidíjat vagy sem. -
nonsen5e
veterán
válasz
Luck Dragon #15 üzenetére
Amúgy meglepően jó a controlleres irányítás és át is lehet egy csomó mindent bindelni azon is. 2-3 óra alatt megszoktam teljesen, mondjuk a targeting kicsit nehézkesebb vele... De partys contentre mindig visszaváltok én is a jó öreg bill.+ egér kombóra.
Tudják ezen kívül is kezelni, egeret ha huzogatod az XMB elemei is mozognak föl-le jobbra-balra meg ha vagy olyan mazochista a webböngészőben kurzor is lehet, meg a gépelés a billentyűzettel. -
nonsen5e
veterán
válasz
Luck Dragon #13 üzenetére
Köszönöm!
PS4-ről nincs személyes tapasztalatom, de PS3-ra rádugtam egy mezei USB-s egeret és billentyűzetet és működött (Asus GX800 + Logitech K120). Legjobb tudomásom szerint ugyanúgy működnek PS4-en is. -
nonsen5e
veterán
válasz
Liquid Snake #10 üzenetére
Örülök, hogy tetszett!
devast: lehet az olyasfajta scriptelt harcoknál ez problémát okozhat, hamarosan meglátom majd én is... A ping problémáját az eddigi tapasztalataim alapján írtam, a képességek használatával pedig egyelőre nem érzékeltem késleltetést. (Mondjuk ezt simán lehet a kód által láthatatlanná tenni, hogy érzékeli a pinget és aszerint fut...)
Jobban belegondolva ez tényleg így van ahogy mondod, mivel magát a képességek nyomogatását könnyű beállítani úgy, hogy látszólag instant legyen... de akkor értem, hogy a földön megjelenő AoE sebzések (forrástól függetlenül) miért találnak el akkor is, ha már kiálltam belőle mielőtt odatett volna valamit az ellenség. Én meg azt hittem ez a design része.
-
nonsen5e
veterán
válasz
mongoose123 #4 üzenetére
Ettôl jó az MMO, ha el akarsz érni valamit kell a csapatjáték.
Én jelenleg még csak 45 vagyok - nem sietem el,
de külön mazochizmusra vall, hogy amikor nem Dutyn tartom életben a csapatot, akkor ugyanúgy Conjurerként (WHM) szenvedem le a mobokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Lexus, Toyota topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Autós topik
- Formula-1
- Vicces képek
- Macska topik
- További aktív témák...
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest