Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
titán
válasz
Sirandrish #12 üzenetére
Mondjuk egy Nextgenre megcsinàlt Mostwanted Remastert megnéznék. 2012-essel nem jàtszottam, így az nem tudom hogy milyen az eredetihez képest.
-
Sirandrish
legenda
Hát én maradok a Horizon 4nél
-
DigitXT
félisten
válasz
laceszgamer #10 üzenetére
Ebbe valszeg "mocskos zsaruk" lesznek... Egész érdekes volt a videó, csak
azt nem értem, hogy a "BMW kormánya mögül" kifejezés hogy jön a cikkbe:
az autó mögött lebegünk. (Régen még volt belső nézet is, lásd High Stakes.) -
laceszgamer
addikt
Ebbe is alkotnak egy olyan " erős " történetet mint a Paybackban? Anélkül kb egy fokkal jobb lett volna, mert az tényleg röhej volt, de amúgy belegondolva minek ide történet, van valaki aki azért vett NFS-t mert jó benne a történet?
Tulajdonképp az egyetlen értékelhető az a Most Wantedé volt, mármint " történet ", mert igazából ott is csak egy faék egyszerűségű válasz volt arra, hogy miért is versenyzünk, sokkal simán lenne ha csak jönnének sorba a versenyek, meg oldódnának fel a dolgok aztán szevasz. -
DigitXT
félisten
"Féóra", az hosszú?
-
-
Mizol29
senior tag
Én úgy voltam vele, hogy megveszem ezt a részt, de szerintem inkább kihagyom. Ezek a karakterek valami iszonyat erőtlenek. Semmi karakterük sincs. Nekem teljesen Forzás érzetem van tőle. Nappal a város teljesen üres volt 0 forgalmom és járókelők sehol. Ok értem én, hogy ez egy autós játék és ki nézi azt, hogy a járdán kik mászkálnak, de akkor is kicsit illúzió romboló. Ennél még a crew-ban is nagyobb élet volt az utcákon. Ok szépek a kocsik jól néznek ki, de kb ennyi. Mondjuk a videó elején amikor kezdődött az egyik verseny az a levegőben repülő kocsi kicsit gáz volt. Semmi árnyék az autó alatt és látszott, hogy nem illeszkedik a talajhoz hanem pár centivel felette van mintha lebegne. Hahó 2019 van ilyen azért már ne legyen könyörgöm. Nekem nem hozza az nfs érzetet inkább Forza az egész, de ez csak az én véleményem.
-
30z.Samu
félisten
válasz
- = Zk = - #2 üzenetére
Arra még rá sem néztem, mindjárt pótlom ezt a hiányosságot.
Minden esetre elég vegyes volt a fogadtatás.
-
30z.Samu
félisten
Kövezzetek meg, de szerintem most ez egy olyan NFS, amivel érdemes játszani. Ugyan számomra a régi feelinget csak nyomokban tartalmazza, de ettől eltekintve bejön.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Könyvajánló
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- BestBuy topik
- AliExpress tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Mini-ITX
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max