Hirdetés
- Harmincadik születésnapja alkalmából megújult az AIDA64
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Everest / AIDA64 topik
- Home server / házi szerver építése
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Újabb patch, újabb hiba – ezúttal a videólejátszásban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
FattyDove
őstag
"Hát ez szörnyű
"
Egy nemzetközi reptéren? Érdekes világban élhetsz.
"Kína elkezdi a világban a nem-Kínaiaknak exportálni a kommunizmust akkor elkezdek aggódni"
Ezt már megtette afrikában. Tibetet meg meg se említsük.
Tényleg ideje lenne abbahagynod a whataboutism-ot mert egyre gázabb. -
FattyDove
őstag
válasz
#32839680 #83 üzenetére
Igazából azért szörnyű kínaiakkal beszélgetni / együtt dolgozni, mert ugye otthon állambácsi megmondja, hogy mikor mehetnek szarni, mikor mit mondhatnak és mikor mit gondolhatnak ezért lényegében olyanok, mint a nagyra nőtt gyerekek. Nem véletlen lett meme a tipikus kínai turicsoport, ami egy esernyőt követ, amit szintén egy kínai tart és kizárólag ott fotóznak, ahol a turiscsoport vezető mondja nekik, hogy fotózhatnak. A kínai turi pedig a gazdag (és többnyire "tanult") kínai. Az egyszerű kínai ember nem turiskodik sehol, mivel nincs miből.
Mielőtt valami kína fan elkezd hepciáskodni: Olyan helyen éltem, ahol napi szinten találkoztam kínai arcokkal és napi szinten voltam belekényszerítve a kommunikációba (már ha tudtak angolul). Plusz voltam beijing-ben is, ami számomra egy sokk volt. Senki nem beszél angolul a nemzetközi reptéren. Ismétlem. Senki.
-
FattyDove
őstag
Miért ne látná? A Crytek viszont egy magáncég, amit annak adnak el a tulajdonosok, akinek akarnak.
Nem kell összekeverni az államot a magáncégekkel.Példa: Van egy céged. Nem túl nyereséges, sőt inkább veszteséges. Bejelentkezik egy amcsi cég, hogy megvennék 10 millió USD-ért. Ezt követően bejelentkezik egy kínai cég, hogy megvenné 15 millió USD-ért. Kinek adod el?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Harmincadik születésnapja alkalmából megújult az AIDA64
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Everest / AIDA64 topik
- iPhone topik
- Renault, Dacia topik
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Opel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Thinkpad L16 Gen1 16" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / FreeSync!
- Eladó GoPro HERO 9 BLACK!
- Samsung Galaxy Z Fold 6 512 GB, Kék, 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB COUGAR GAMING MX330-G 500W
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro 128GB Kék / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest