Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Ütemesen növekszik a QD-OLED a monitorpiacon
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ti OC-sek, csak szop@tjátok magatokat!!!
Én nem akartam, megvettem a legjobbat, Samu-B-die ram, CL14, wow. de 10-ből 1x bootloop-olt, mint nálad.
Amíg teljesen auto-ra nem tettem mindent - az órajelen és a modul emelt feszültségen kívül - ami a memóriával kapcsolatos.Biztos vagy még benne, hogy mit szeretnél?!
OC -
törölt tag
A probléma az, hogy a memóriavezérlő nem látja a modult indulásnál, resetel, és egyből a legalacsonyabb SPD-t állítja be a bios, erre már reagál a modul, majd ezután tudja biosban eltárolt értéket beállítani, és megtörténik a sikeres boot. Ebből az egészből bekapcsolás utáni a reset, majd néhány másodperc malmozás ami látszik.
Volt ilyenhez szerencsém úgy 10 éve, akkor végig kutattam/jártam mindent, valódi hardveres mérnökkel is leveleztem, majd a végkifejletként: az alaplap supportja a memória cseréjét, a memória supportja az alaplapcserét javasolta megoldásnak.
-
törölt tag
3.8->1.7 közti különbséget meg lehet érezni UX-ben. Ennek nem a desktopon a helye 2,235x-es órajel átfogásával, 8 mag+HT-val.
Ha szabadon kezeli a TDP-t az alaplap mondjuk 2x ennyit ad neki, ha kéri, akkor már akár desktop átlagfelhasználásra az UX se szenvedne csorbát, de akkor is ott a kérdés minek bele a 16 szál.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Core i9-9900T esetében kérdőjeles a megjelenés, de ettől még a termék létezik.
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple MacBook Air M3 15, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest