- Google Chromecast topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autóhifi
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
GerykO
aktív tag
Szerintem neki is az az első, mint ahogy nekem is.
De ez az oldal nem annak a témának a kibeszéléséről szól.
Kb ennyi lenne még a témában a mondanivalóm...
(#289) egoistus: Ez megint egy más tészta. Én a nőknél sosem a mennyiségre, hanem a minőségre hajtottam.
Soha nem használtam ki szándékosan egy nőt sem! Persze volt olyan szilveszterem, amiből arra emlékszem, hogy elkezdtünk tequilázni, éjfélkor ránk nyitottak, hogy koccintsunk, aztán egy meztelen csaj mellett ébredtem ruha nélkül, -de folytatása is lett-.
Csak nem tudom ez hogy jön a Radeon 69xx témához.
Ja és időrendben fel tudnám sorolni az összes barátnőmet, lehet már napra pontosan nem tudnám mindnél, de mindnek emlékszem a nevére, hogyan jöttünk össze.Nem csak úgy, hogy hát asszem azon a nyáron volt három szöszi, két fekete, egy vörös, meg egy alul vörös felül barna...
Persze ez is nézőpont és hozzáállás kérdése. Persze téged is megértelek, valakinek erősebbek az ösztönei, -és "még a legyet is röptében, magamtól sem voltam biztonságban" -by Besenyő P.-, van aki meg kiemelkedik az állatvilágból.
Persze ez az én személyes véleményem...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest