- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Firmware: a rejtett agy a gépedben 🧠
- Máris vihetik az FSR Redstone-t az új FidelityFX SDK-ból a fejlesztők
- El sem merte árulni két új SSD-családjának árazását a Kioxia
- Házimozi belépő szinten
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen TV-t vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- A Transcend lehet a RAM-para következő áldozata?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
GerykO
aktív tag
Szerintem neki is az az első, mint ahogy nekem is.
De ez az oldal nem annak a témának a kibeszéléséről szól.
Kb ennyi lenne még a témában a mondanivalóm... 
(#289) egoistus: Ez megint egy más tészta. Én a nőknél sosem a mennyiségre, hanem a minőségre hajtottam.
Soha nem használtam ki szándékosan egy nőt sem! Persze volt olyan szilveszterem, amiből arra emlékszem, hogy elkezdtünk tequilázni, éjfélkor ránk nyitottak, hogy koccintsunk, aztán egy meztelen csaj mellett ébredtem ruha nélkül, -de folytatása is lett-. 
Csak nem tudom ez hogy jön a Radeon 69xx témához.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ja és időrendben fel tudnám sorolni az összes barátnőmet, lehet már napra pontosan nem tudnám mindnél, de mindnek emlékszem a nevére, hogyan jöttünk össze.
Nem csak úgy, hogy hát asszem azon a nyáron volt három szöszi, két fekete, egy vörös, meg egy alul vörös felül barna...
Persze ez is nézőpont és hozzáállás kérdése. Persze téged is megértelek, valakinek erősebbek az ösztönei, -és "még a legyet is röptében, magamtól sem voltam biztonságban" -by Besenyő P.-, van aki meg kiemelkedik az állatvilágból. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Persze ez az én személyes véleményem...
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS RTX 5070 12GB GDDR7 PRIME OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- EVGA GeForce RTX 3060 XC BLACK GAMING, 12G-P5-3655-KR, 12GB GDDR6, Dual-Fan
- ELADÓ: Sapphire PULSE Radeon RX 7800XT Gaming 16G - Garanciával
- Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- PowerColor RX 9060 XT 16GB GDDR6 Reaper - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- SzoftverPremium.hu
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M - Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De ez az oldal nem annak a témának a kibeszéléséről szól.
Kb ennyi lenne még a témában a mondanivalóm... 
Soha nem használtam ki szándékosan egy nőt sem! Persze volt olyan szilveszterem, amiből arra emlékszem, hogy elkezdtünk tequilázni, éjfélkor ránk nyitottak, hogy koccintsunk, aztán egy meztelen csaj mellett ébredtem ruha nélkül, -de folytatása is lett-. 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Persze ez is nézőpont és hozzáállás kérdése. Persze téged is megértelek, valakinek erősebbek az ösztönei, -és "még a legyet is röptében, magamtól sem voltam biztonságban" -by Besenyő P.-, van aki meg kiemelkedik az állatvilágból.