- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Home server / házi szerver építése
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Értem, hát mindegy,ez ne legyen vitaalap, én túl mélyen nem vagyok benne minden tápcsaládban.
Mivel a CTG-k ára is elszállt a picsbe, így már más van ajánlható sávban. Én most Seasonicról Enhance-ra váltok.
De pl nekem csak Seasonic volt eddig, meg persze olcsó FSP-k is. Azért mert pl az FSP minden szegmensben szerintem jó, de azért minding vannak új és jó versenyzők.
-
jacint78
addikt
Kíváncsi vagyok milyen tápod van
FSP belü BeQuiet teletömve nichicon-al.
Amúgy tegnapi friss élmény egy Sirtec beles OCZ táppal, hogy a védelem IC eleve nem is működött, mert nem kapott PGI-t és PG-t ugyan nem jelzett, de a táp ettől még ment...
Eddig csak rossz tapasztalatom van a Sirtecekkel, ráadásul az olcsók (CTG például) tényleg olyan színvonalban vannak megcsinálva, mint a codegen, igazából ennyi.
-
Mi a gond a Sirtec-kel?
Az egyik legjobb a piacon.
szerk.: Már megtaláltam az okfejtésed, megértem az álláspontod. / szakmai részt most ne hozzuk át ide.
Mondjuk az, hogy Te Codegen szintjére teszed pl a CTG-ket.. Az vicces... meg, hogy Seasonicot se vennél a gépedbe.... Hát jó
magánügyed, majd elolvasom az okfejtéseidet a témával kapcsolatosan...
Kíváncsi vagyok milyen tápod van
-
-
-
Cythyel
senior tag
Valahol osztom én is a véleményed, de az utánad hozzászólókét is. Egy teszt sokat mond majd, addig nem írnám le, mindenesetre én valahogy úgy vagyok az AeroCool-al, hogy maradjanak a házak és hűtők tervezésénél, mintsem a tápoknál.
Ha már táp, FSP-t kihagytad a felsorolásból mint táp és táp-belső gyártó. FSP Raider 550W 18-20k, és untig elég egy nem CF/SLI konfighoz, akár csúcs kártyával is. -
icp1970
senior tag
A HEC nevezetű gyártó milyen országhoz tartozik?
-
Azert jol neznek ki. Jegyezzuk meg...
-
-
MZperX75
addikt
Floppy csatlakozó?
Azt mire lehet még használni?
-
-
bteebi
veterán
"Mert lehet, hogy teljesíti a 80+ Gold minősítést, de olcsó tranyók és IC-k vannak benne, gyenge minőségű PCB és forraszanyagok, olcsó, hamar felhangosodó ventivel van szerelve."
A felvetések teljesen jogosak, de maradjunk annyiban, hogy egy teszt után okosabbak leszünk (lennénk). Én mondjuk valószínűleg túlságosan is optimista vagyok, minden bizonnyal tévesen
.
-
Mert lehet, hogy teljesíti a 80+ Gold minősítést, de olcsó tranyók és IC-k vannak benne, gyenge minőségű PCB és forraszanyagok, olcsó, hamar felhangosodó ventivel van szerelve.
Pont azért kérdeztem én is, hogy miből gondolják, hogy az AeroCool esetleg nem a tőle megszokott, agresszaív árazással lövi be a tápokat?
-
bteebi
veterán
Megérzés
. Lehet, hogy amúgy csak simán nagyon nem értek hozzá, de szerintem egy 80+ Gold táp bele messze van a tákolmánytól, de javítsatok ki, ha tévedek. Nyilván fizikailag lehet tőle szebb-jobb-ügyesebb, de nagyon rossz nem lehet.
Mondjuk az említett Seasonic M12 520-assal én is sokáig szemeztem
.
-
-
Jó táp is lehetne... De sajnos egy középkategóriás, vagy alatta levo ketes hiru tapgyarto belsejet kapta...
HEC belsovel a piacon nem sok baber terem... Ennel jobb tapok lesznek az arsavjaban..
Reszemrol
Inkabb egy EVGA GS/G2 széria 5-10év garival , Seasonic es Super Flower belekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG STRIX 1000W 80 PLUS Gold + Premium kébelek
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Intel Laminar RM1 PWM Intel CPU Hűtő (Socket 1700) - Új, bontatlan - Eladó!
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest