Új hozzászólás Aktív témák
-
p2pp
őstag
Múlt héten Horvátban gyönyörűen ment a roaming.
4G vagy 4G+ volt mindenhol.
Hasított is szépen! HR VIP volt végig.
Hello Datában 5,5GB roaming adat volt. Simán elég volt. -
chipesz
őstag
válasz
brumicica #16 üzenetére
Bár én az Index cikkben olvastam, de szándékosan nincsenek rajta konkrét számok, mivel "a pontos forgalmi adatokat ki kellett hagyni, mert a szolgáltatók üzleti titokként kezelik ezeket számokat".
-
brumicica
tag
Milyen grafikonok már ezek? Én ilyet készítenék, rugnának ki páros lábbal a munkahelyemről...A készítő sosem hallott róla, hogy illik jelölni az Y tengelyen a mértékegységet? Szerintem ezt már általánosban tanítják
-
ONEFREE
aktív tag
Most voltam Magyarországon, Csongrád Megye és hibátlan volt a 4G R. 17G hagytam otthon 🙂. Bár ez EE 🤣🤣
-
Matada2.3
veterán
Mókás ez a Szerbiai dolog. Mennek az emberek piacozni és annyira megszokták a schengeni határrendszert, hogy elfelejtik, hogy az az ország sajnos nem tagja az egyezménynek, de az Uniónak sem.
-
-
p2pp
őstag
Horvátban mi a helyzet?
Szombaton megyünk. -
azbest
félisten
Minden német hálózatra felmegy a telefon, de csak 3G-re. Ha 4G-re limitálod, akkor nem kapcsolódik sehová. Ha bármilyen hálózatra engeded, akkor mivel előbb végigpróbálja az összes 4G-t sikertelenül és csak utána próbálja a 3G-t, így sokkal tovább tart hálózatot találnia. Legalább 4 német nagyvárosban próbáltam én is.
Az ország szűrőjükben o2-re írja, hogy van 4G roaming. Nincs. B3, B7, B20 van. A telefon hálózatkereséskor látja a 4G hálózatokat, csak azok nem engednek fel.
-
Tamás88
őstag
Arról nem is beszélve, hogy az adatcsomagnál elsősorban a roaming számára fenntartott adatmennyiségből szedi le, így ha a felét már otthon elnetezted, de utána kimennél az eu-ba, akkor kénytelen vagy venni roaming adatcsomagot. Szerintem megérne egy GVH levelet (Igaz ez Telekomnál van).
-
Somatom
veterán
Első helyen Németország, ahol egy Telenoros ügyfél nem jut 4G -hez, a 3G pedig pont olyan vacak, mint nálunk. Köszi, Telenor!
Új hozzászólás Aktív témák
ph A roamingszabályok európai enyhítése után megugrott a külföldi adatroaming-használat – rangsor.
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- iPhone 13 128gb független
- Lenovo Ideapad 3 14ADA05 20GB RAM 256GB M.2 SSD
- Komplett számítógép // i9-10900K // 64GB RAM // GTX1650 // 240GB SSD // 1TB SSD // WiFi // BT
- 2K Szép és csendes Gamer PC - Ryzen 5/16GB DDR4/1TB NVMe/RTX 2070 Super/BeQuiet Gold/RGB/Garancia
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest