- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Az MSI tudtán kívül került temérdek tiltott VGA Kínába
- DUNE médialejátszók topicja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Socket AM5
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
Passz, nem én vagyok a szakember. Józan paraszti ésszel az adózás és/vagy cég feldarabolás felől közelítem meg a dolgot de lehet már rég ott van egy kész ötlet valahol egy fiókban valamelyik politikusnál csak Bezos kifizette az árát.
Mindenki lehet gazdag de senki nem lehet annyira gazdag ami már a világ működését befolyásolja, veszélyezteti. Néhány éve valami rekord összegért vett valamilyen focistát talán asszem a PSG, akkor is ment a hümmögés-hammogás, hogy ez nem jó mert néhány csapat fogja uralni az egész focit és ezáltal elveszti a szórakoztató jellegét a sport. Próbálkoztak is valami gazdálkodási törvénnyel, nem jut eszembe a neve, az UEFA hozta és ellenőrzi, voltak is klubok akiket már büntettek de nem követem annyira a focit, hogy tudjam, hogy mennyire eredményes ez. Lényeg, hogy van az a pont amikor már be kell avatkozni dolgokba a többség érdekében.
-
Tigerclaw
nagyúr
A savos adozas pl. sok helyen mukodik. Nalunk csak az volt a gond, hogy nagyon alacsonyak voltak a savhatarok. Sokkal igazsagosabb lenne, mint a jelenlegi fix SZJA, mert pont ez nyitotta itthon is ki az ollot.
A vagyont is meg lehet adoztatni. Persze ugy megallapitva a savokat, osszegeket, hogy az atlagembert, sot meg a kozeposztalyt se erintse.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 230 vezeték nélküli fekete billentyűzet
- HP Probook 4740S Prémium kategóriás alumínium 17,3 HD+/CoreI5/8GbRam/RadeonHd akár játékra is
- Dell G15 gamer laptop, Ryzen 5 5600H, RTX 3050, makulátlan állapotban, bővítve 24gb ram/1TB SSD
- Alkalmi ár! Gamer Notebook! Acer Nitro 15 - I7 11800H / RTX 3060 / 16GB DDR4 / 512 SSD + 1TB HDD
- MSI G321Q Gaming IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/256 GB Új
- ÚJ ÁRU 09.25. !!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő