Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dilajoska1
őstag
válasz
alkatraz3000
üzenetére
Írtam az előző hsz-ben.
-
no more
veterán
válasz
alkatraz3000
üzenetére
+1
-
dilajoska1
őstag
válasz
alkatraz3000
üzenetére
Biztos hogy kijavítja és nem gyűjt adatot!!! Futottam már bele a playen olyan app-ba amit telepítés után rögtön feldobta hogy uninstalláljam! Malware hibát javított mikor elősször futtattam le.
-
dilajoska1
őstag
válasz
alkatraz3000
üzenetére
A Playen rengeteg olyan program van amivel lehet javítani a biztonsági hibákat és folyamatosan figyel! Tehát nem feltétlenül van szükség a főverzió frissítésre. Az én telefom is csak jb-ig jutott el és amit használok programot egyből javította a hibát!! Root se kell hozzá!
-
válasz
alkatraz3000
üzenetére
-
dilajoska1
őstag
válasz
alkatraz3000
üzenetére
Hát pedig én egy olcsó mtk-s androidot használok stock rommal és egyszer se fagyott ráadásul gyors is!!! Pedig aztán rengeteg telepített app fut a háttérbe folyamatosan ami nincs hibernálva. Érdekes!!!
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
alkatraz3000
üzenetére
, es ezért is marad örökre egy nulla az az op rendszer.
Na ez biztosan egy hiteles információ. Elismerem minden rendszer előnyeit és hátrányait, de ez így hülyeség. -
no more
veterán
válasz
alkatraz3000
üzenetére
Ki az a jóformán mindenki?
Aki iphone-szintű csúcstelefont vesz Androidból az nem hiszem, hogy panaszkodik és érdekli a többi OS.
Felsőkategória alatt meg minden telefon sz*r. Tök mindegy, hogy Android, WP... -
no more
veterán
válasz
alkatraz3000
üzenetére
Jah, simán lefagy, meg újraindul, meg töltés..... . ... .. . . . ....
Több ismerősömnek is van WP-je, -kivétel nélkül- mind panaszkodik rá és alig várja, hogy megszabaduljon tőle. Az általad gyűlölt Android ezerszer stabilabb és gyorsabb. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430u - i5-3GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A9 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Aki iphone-szintű csúcstelefont vesz Androidból az nem hiszem, hogy panaszkodik és érdekli a többi OS.
Felsőkategória alatt meg minden telefon sz*r. Tök mindegy, hogy Android, WP...
Több ismerősömnek is van WP-je, -kivétel nélkül- mind panaszkodik rá és alig várja, hogy megszabaduljon tőle. Az általad gyűlölt Android ezerszer stabilabb és gyorsabb.