- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
Oke, ez szep es jo, de Europaban mikor lehet majd kapni?
Szerk: hoppa, ahogy nezem egy hete neztem, akkor meg nem volt sehol. Ugy nez ki egy honapja mar arulja a Conrad.
---
eleg jonak nez ki maga a haz egyebkent, gyakorlatilag kihozzak a maximumot az ATXbol.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
törölt tag
Ráfeküdtek az "ultimate" méretre, nem rossz
Narancs-feketében:[link]
[ Szerkesztve ]
-
gmaci78
tag
Szép és végre egy rendes méretű ház.
Geri
-
zzola
titán
Tetszetős
-
scope2007
addikt
tetszik, de nekem ez is kicsi lenne
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
Sicilian
addikt
Mutatós darab.
nothing is true everything is permitted..
-
Milka 78
nagyúr
Simán jól néz ki fehérbe.Bejövősek ezek a kocka házak,csak sajnos nehezebb elhelyezni...nálam a szabvány pc asztalnál meg lehetetlen.
-
veterán
Nagyon elegáns és mutatós,bármikor elfogadnám.Persze megvenni már nem az ára nem az én zsebemre van szabva.
duree54
-
Pagetti
újonc
Üdv.
Szerdán megérkezett a ház, ma volt időm körbenézni. Komoly bemutatásra ne számítsatok, ezenkívül 3 házat láttam szétszedve, ráadásul hsz-ből is az első.
A dobozban az összeszerelt házon kívül van egy zacskó.
A ház első blikkre úgy néz ki mint egy multifunkciós szita. Aki csendes gépet akar, itt hagyja abba az olvasást.
A zacskóban 10 kábelkötegelő, kb 30, két féle méretű csavar, pár apró alkatrész melyek biztosan nagyon kellenek majd valahová, de ehhez nekem még pár iskola hiányzik. Továbbá felhasználói kézikönyv. Ez angol és mandarin nyelven. ( lehet, hogy vérnarancs) Szóval más nincs a dobozban.Nos első apró csalódásom a 14 ventikeretek egyértelmű hiánya. Mindenféle képeket, leírásokat végignéztem, a Tt honlapján is. Ezek alapján picit többre számítottam. A furatok korrektül megvannak, de beépítő keretet venni kell.
A ház. Szerintem igényesen van összerakva, felvettem és üresen rázogattam, de nem csörög benne semmi.(Paraszt teszt)
Hely bőven van mindenfelé, szerintem könnyű szerelni. Szakiknak álommenedzsment. A csavarok pontosan forognak. Ami különös, hogy a tápegység ültető bakon csak két rezgéscsillapító gumibakot találtam, a külső részén mintha simán egy fémhidacskára kellene ültetni.
1x200 és 1x120-as venti van gyárilag beszerelve, szerintem ez szegényes. A tetőn 8x120-as hely keretekkel együtt. Tehát komoly átalakítás nélkül 10 venti hely van, a másik 10 kialakítása szerelést igényel.A negatívumok ellenére hozzáértőknek bátran ajánlom, nem kizárt, hogy a tapasztalatlanságom miatt vagyok kicsit elégedetlen, de azért örülök az új bútordarabnak.
2-3 hónapja olvasgatlak benneteket, nem értem miért nem kötelező tananyag még ez a Prohardver. Szóval, hogy titeket idézzelek ...Különösen ajánlott
peciális...
-
dime27
őstag
Sziasztok!
Gondolom kevés az olyan user akinek ilyen háza van de sikerült találnom hozzá görgős kerekeket így más sokkal jobb mozgatni a földön főleg ha teljesen tele van rakva cuccal!
Pár kép:
A csavarméretről és az anya méretéről akit érdekel az "átalakítás" priviben tudok felvilágosítást adni!
A görgős lábakat innen rendeltem meg (csak a 1572 - Bútorgörgő ø30mm számú jó a házhoz!!!):
Google Pixel 6a+iPad 2021
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG STRIX 1000W Gold Aura Edition RGB LED Moduláris Tápegység 12VHPWR PCIE 5 ATX 3
- Kolink KLM-002 számítógépház új. 6 hó jótállás.
- ATX - SFX TÁPOK, Több féle, több márka, nagy mennyiség, folyamatosan bővül.
- LEGRAND 311063 KEOR SPE jó akksi, hosszú üzemidő szinuszos szünetmentes 2000 VA UPS
- Eladó EKWB Quantum Vector RX6800/6900 DRGB Nickel-Acetal GPU vizhűtő blokk
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest