- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Léghűtés topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Asztrofotózás
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Na erre a bombasztikus hangzásra kíváncsi lennék, marketing duma szaga van ennek inkább.
-
aram01
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #42 üzenetére
11 ezerért?
-
dezz
nagyúr
Pfff... Cím alapján gondoltam, két termetes, kivájt (de még kellően vastag falúra hagyott), alló fatörzsbe tesznek normális hangszorórendszert... Az még jó is lett volna...
De ez!? Szimpla parasztvakítás.
-
HUNPSP
aktív tag
Durva. Igaz itt már az alap kinézetet megfizeted, nemhogy a technikát ami benne van, annyira bombasztikusan azért csaknem szólhat.
Az iPhone mellé azért szívesen kiraknék egy ekkora hangszórós fa részt, de abba az életem is belekerülne, és akkor még el sem férek, haza se hoztam. -
VaniliásRönk
nagyúr
Az iPod dokkolo az kotelezo, minosegi hangrendszert el sem lehet kepzelni nelkule.
-
Archer
őstag
Az elkészítéséhez szükséges fa kitermelése nagyon veszélyes és emiatt költséges így nem kell csodálkozni a végső árcédulán.
-
Ducati916
csendes tag
woodblasta
-
Recon666
Közösségépítő
Komoly.
-
Patice
nagyúr
Én tudok már 2500 Euróért is jó hangfalat! (+ 500 az állvány hozzá.)
-
tdd587
őstag
Ez azért tűnik drágának, mert egy 10.000+ eurós hangfalon azt a mérnöki munkát fizeti meg az ember, hogy kimérték, kikisérletezték és sorozatgyártásra érett technológiát csináltak belőle.
Na most itt mi biztosítja azt, hogy ez akárhogy is fog szólni? Addig értem, hogy vesznek pár drága hangszórót és valaki fúr egy lyukat egy megboldogult fatörzsbe és összekötözgetik. De azt hogyan modellezik, hogy méretezik... komolyan nem értem. 10.000 euróért már jó hangfalat lehet venni. Ez meg csak egyedi. Még csak nem is szép, bár a pajtában jól mutatna biztos.
Én nem látom benne a tudományt. A mérnökórákat akarom megfizetni...
-
-
Patice
nagyúr
válasz
djculture #14 üzenetére
Megrendeled, vársz pár évet mire megtalálják a legmegfelelőbb fatörzset hozzáadunk még 4-5 évet mire jól kiszárad, aztán mehet a forgácsolás, faragás meg az asztalosmunka.
És utána csodálkozol, hogy a kérgétől megfosztott fatörzs elkezd majd berepedni a további száradás miatt az évek során létrehozva a legtermészetesebb "reflex-nyílást".
-
djculture
félisten
Mekkora fa kéne 2db 46 centis reflex mélynek?
-
Zso2
őstag
Ez nekem nem meglepő újdonság, anno még én is próbálgattam hangszórókat mindenfélébe befabrikálni. Az ár alapján meg pofátlanul nyereséges.
-
plömplöm
őstag
fotoshopra fel!
-
mickemoto
őstag
Erre csak azt tudom mondani hogy ki kell találni újabb és újabb marhaságokat azoknak akik nem tudnak mit kezdeni a pénzükkel.
-
wolf4173
csendes tag
Két ilyet kiállítanék az udvarunk két végébe aztán mehet a kerti party!
-
törölt tag
Ez érdekes, a hozzáállás tetszik. Akinek nincs ideje DIY-ni annak pénzért kivitelezik.
Ami a "képen van" elrendezés kiábrándítóan "fésűs" hangképet ad.
Ez inkább csak egyedi designe cucc, mint hogy alkalmas lenne arra a feladatra amire szánták. -
Entryy
aktív tag
Az is biztos,hogy egyedi lesz, nem hinném - a képek alapján - hogy létezik majd két teljesen egyforma
-
aram01
nagyúr
nagyon jó
ha meg leszegényedsz közben,akkor el is tűzelheted -
orrlyuk
aktív tag
Hát, meg kéne hallgatni, de ha a repedt furulya / gitár / hegedű hangképző képességeiből indulunk ki, akkor ez inkább szobadísz. De annak tényleg csinos.
-
Xaels
félisten
Megnézném, hogy viszik ezt be egy lakásba XD A szállítók/rakodók is biztos erőteljesen felemlegetik a tervező felmenőit. Na meg ugye hiába szép, azért nagyon meg kell válogatni, hogy veszi az ember. Ez nem minden lakásban mutatna jól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Konkrét technikai specifikáció nincs, mindent a megrendelő igényeihez igazítanak, de az ár már a legegyszerűbb kivitel esetében is horror kategória.
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Eredeti Apple Airpods Max Bluetooth fejlhallgató
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- Ibasso dx240 dac dap zenelejátszó
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest