Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
válasz
DeathAdder #15 üzenetére
Nem tűnt fel, hogy gyakorlatilag az ész nélküli lövölde műfaja terjed a legjobban?
De ugyanez vonatkozik az ész nélküli autóversenyzésre is. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
TESCO-Zsömle #13 üzenetére
Gyakorlatilag is, az egész sztori letolható haverokkal.
-
-
TESCO-Zsömle
titán
A készítők állítása szerint Boomer lesz az egyik legsokoldalúbb segítőnk.
Az abból a szempontból aggélyos, hogy itt elvileg lesz majd Co-Op is...
-
wolfman
veterán
Csak annyit kérek ne a 12évesek szintjére fejlesszenek 16+os és 18+os játékokat...
Pedig már legalább 10 éve ez a trend! Vagy mikor még körvonalazódik is az adott tereptárgy, hogy azzal interakcióba tudsz lépni, hogy ha tényleg ku..a ostoba vagy, akkor se akadj el az első 3 percben. De rühellem.
-
Nekem ~8 évesen hogy meggyűlt a bajom az akkori játékokkal (pl. prince of persia 3d)
Azt sosem felejtem el, ugye addig 2d-s játékokon szocializálódtam, és az úgy kezdődött, hogy bedobtak egy börtönbe a 4 fal közé. Napokba telt mire az első lépésre rájöttem, hogy egy helyen ki lehet nyomni a falat + egy alt gomb is kellett hozzána meg utána is tele volt számomra alig megfejthető logikai fordulatokkal, most meg minden szart a játékos szájába rágnak.
-
SaGaIn
senior tag
Azért az EOBIII már eléggé egy kaptafa volt az első két résszel. De nézzünk fps-t Wolfeinstein - Spear of Destiny vonal is megvolt ugye? Vagy a Doom-Heretic szál...
Nincs semmi új a nap alatt. Ez egy 5. rész miért vártok spanyol viaszt? Nem kell hogy az legyen. Azoknak készül akik szerették az eddigieket.
Az Age of Empires IV-ben sem kéne a bevált dolgokon változtatni. Egy Die Hard film maradjon Die Hard film ne akarjon más lenni... mint ami.A Starcraft II-ben is sokan azt hiányolták hogy nem kell annyit microzni mint az első részben. Az AI játszik helyetted meg túl jó útkeresés..
Amit nem szeretek a mostani játékokban hogy lassan helyetted játszik. Pl egy nyomozós játékban ne mutassa már meg előre hogy pontosan hol kell benyomni a "nyomozás" gombot...
Csak annyit kérek ne a 12évesek szintjére fejlesszenek 16+os és 18+os játékokat...
-
Def26
félisten
válasz
DeathAdder #4 üzenetére
Nagyon jó lett a 4 és a primal is.
-
-
mike1334
veterán
Tök jó. Régen megjelent egy játék, minden újdonság volt, rácsodálkozhattál, meglepődhettél...most mire kijön már olyan, mintha végigjátszottad volna..tudom nem muszáj megnézni minden videót, de nekem nem tetszik ez a trend
-
Jhonny06
veterán
Engem kilóra megvettek ezzel a környezettel, hiába copy-paste rengeteg dolog benne. Várós!
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Nioh 2 (PS4)
- Elite: Dangerous
- Xbox Series X|S
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest