Új hozzászólás Aktív témák

• Chapel

addikt

Pc-n játszom pár napja, alig tudom letenni, most is épp azt hagytam abba. :))
    Amik megmaradtak a 3. részből az nagyrészt rendben van, nem vészes egyáltalán az a pár zavaró dolog. Az újítások és a hangulat nekem pedig kifejezetten bejön! Sokkal szebb a graf, jobban odafigyeltek a részletekre és ami számomra többet dob az az, hogy sokkal változatosabb, színesebb. Most nem azért, de mikor felfedeztem a kis koptert, vigyorogtam rendesen, mekkora már azzal tolni, már is megoldódik a távolság kérdése! :)
    Nagyon jók a hangok, pl. mikor véletlen felkenődik az ember a szélvédőre egy ütközésben, vagy akár a fegyverhangok, mind jól szól.1200p minden maxon gyönyörűen fut, bár erős vas is van alatta; ma vettem észre pont, hogy a vga memóriáját megette teljesen, az pedig 4gb. Ennek ellenére semmiféle akadás nem volt, csak tipikus ubi. (Watchdogs,AC Unity,AC BlackFlag dettó, bár utóbbi legalább tökéletesen használható 4xmssaval.)

Értem én persze, hogy miért látják sokan csak egy klónnak az előző rész után, de nekem megállja a helyét, rettentően élvezem,kikapcsol, a grafika/hangulat pedig nagyon adja; pár helyen egészen cryengine3 érzés fogott el vagy mintha Skyrimben járnék, csak mp5-tel :D

Nem világ megváltó, de többet ad mint a mai átlag fps single. Mai időkben ezt dlc-nek titulálni simán butaság, az illető vagy nem játszott vele elég sokat, vagy fogalma sincs mik jönnek ma döntő többségben ki dlc néven. :N

Különben is csak január 27.-ig kell kihúzni... ;]

[ Szerkesztve ]

Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/

Új hozzászólás Aktív témák