Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Xboxhoz dizájnolt, ultrarövid vetítőtávú lézerprojektor a Hisense-től
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Pánik a memóriapiacon
- Házimozi haladó szinten
- Apple MacBook
- Plazma TV topic
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
minőségérzet, az átgondoltság, vmennyire még a hangulat is
Szerintem ezek pl. a legszubjektívabb dolgok közé tartoznak, talán az átgondoltság kivételével, bár erre is lehet úgy csűrni-csavarni a dolgot, ahogyan akarjuk.
Az egyetlen dolog, ami nem szubjektív (az én véleményem szerint), az a piacon elért eredmény. Tehát hiába mondom én a szubjektív véleményem alapján, hogy pölö a WoW borzalmas, fejet kell hajtanom a 10 milló user előtt, és ki kell jelentenem, hogy bizony mocskosmód sikeres. Ezt kéne végre megtanulnia sok embernek: attól, hogy valami számomra egy értéktelen vacak, attól még könnyen lehet, hogy emberek tömegei viszont nagyon elégedettek vele. Ettől még nem "szar" az alkotás, csak "nekem nem tetszik".
A zsidózás, lehúzás, átbaszás meg egyéb hangzatos mumusokkal való dobálózás pedig tipikusan az a kategória, amikor valaki nem akar mélyebben elgondolkodni a dolgokon, inkább közhelyekhez, béna klisékhez nyúl.
Persze tudom, ha valami sikeres, de szerintünk szar, akkor az átbaszós lehúzásos zsidó dolog.Olyan ez, mint a demokrácia: ha az nyer, akire én szavaztam, az a nép akarata, ha nem, akkor az csalás.
-
Morden24
nagyúr
válasz
Runner_fxr
üzenetére
Megértelek, de ettöl még kevered a szezont a fazonnal. Ha valamit nem kötelezô megvenni, akkor nem lehet lehùzni senkit, mert a vàsàrlòk önként fizetnek. Màsrészt, a "szar" igencsak szubjektìv: ami neked fos, az lehet, hogy valakinek az istenes cucc. Szerintem a Star Trek sorozat, a Blade film és a Crysis vagy WoW, esetleg Diablo jàtékok szarok. Akkor most hogy is van, az én véleményem legyen vilàgalap?
-
Morden24
nagyúr
válasz
Runner_fxr
üzenetére
nanà, csak az EA esetében nem éppen valami egyéni vàllalkozòròl van szò. Mindegy, tényleg hagyjuk, értelme nem sok van...
-
Morden24
nagyúr
válasz
Runner_fxr
üzenetére
A kutyaszart is el lehet adni, ha szépen van becsomagolva, ez sajnos igy van.
És ki a hülye, már ne haragudj, aki becsomagolja, vagy aki megveszi?
miért kell még több és még több pénz és csak ez a legfőbb szent cél
Hogy ne csak neki meg a fiának, hanem az unokájának, nagynénjének és a szomszédnak se legyen gondja. Mellesleg nem úgy kell elképzelni a cégeket, mint az ovisok, hogy van a Dagobert bácsi, aztán azé minden. Komolyan mondom, LOL.
Szóval miért nem igényesebbek kicsit?
Ha a piac a becsomagolt szart veszi (a példád szerint), akkor minek csomagoljak cukrot?
Csak az emberek már azt sem tudják lassan ,hogy mi az a minőségi mert alig találkoznak vele.
Muhohaha. Ha szarok a termékek, az csak a felvevőpiacnak köszönhető. Az meg a fogyasztókból áll, akiket te éppen olyan nagyon sajnálsz.
-
Morden24
nagyúr
A félreértések elkerülése végett: nem személyeskedni akarok, és nem veled, csak a véleményeddel van gondom, ezért "szívtam mellre", ha úgy veszed.
Te úgy indoklod meg a dolgokat, hogy az embereket így-úgy átbasszák, és jajj szegények. Nekem meg az a véleményem, hogy az embereknek gondolkodniuk kell, és akkor nem lesznek "átbaszva" (egészen pontosan: nem basszák át saját magukat).Így szerintem nem forog fent sem harácsolás, sem átverés esete. Fizetsz, ha akarsz (nem kötelező), vagy nem fizetsz, és akkor úgyis mindegy.
-
Morden24
nagyúr
válasz
Runner_fxr
üzenetére
Sok ember meg persze megveszi, mivel az embereket a sok reklámmal meg lehet vásárolni, hülyíteni mint ahogy láthattuk is Magyarországon mi történt
Soha nem vennék meg igazából egy Fifát vagy Sims-et (mert egyik sem köt le), de rengeteg embert ismerek, akik ezekkel a programokkal elégedettek, és nem sír a szájuk, hogy nem eléggé grafikailag újító meg nem annyira technikailag forradalmi - egyszóval elégedettek a termékkel, amit kaptak. Akkor szerinted ők meg vannak vezetve, valójában nagyon szar nekik, csak átverik saját magukat? Ellenben kész szerencse, hogy a hozzád hasonló szemfülesek mindig készen állnak megmondani, hogy a világon mi a jó, és mi a nem.
Az EA rengeteg szar játékot dob piacra és harácsoló üzletpolitikát folytat, szerintem ez teljesen egyértelmű.
Szerintem a Crysis egy rakás szar, másnak az az isten. Szerintem a Spore királyság, más szerint unalmas gagyi. Kezdjük már el megbeszélni, hogy mi a szar, és mi a nem, vitatkozzunk ízlésről. Majdnem olyan értelmes elfoglaltság lenne, mint az ürgeöntés vagy a hópiheszámlálás.
Az EA-val nekem is van bajom, de nem a játékokkal, amit kiad, hanem a PR-al, amit folytat. Leszarom, hogy hány ócska játékot adnak ki, mert őőőő... hogy is mondjam ezt neked? Nem veszem meg (le sem töltöm).
-
Morden24
nagyúr
válasz
Runner_fxr
üzenetére
Jajj, nem kell ez a szar duma, főleg nem a burkolt zsidózásoddal.
Megcáfolod magadat két egymás után következő mondatban:
Amíg az emberek megveszik jó pénzért a szarjukat mi a fenének erőltessék meg magukat?
VS.
A tulajok pöffeszkednek a sok pénz tetején és magasról tesznek a kisemberekre.
Tehát akkor most mi van? Persze, hogy magasról le van tojva mindenki, ameddig az EA-féle üzletpolitika dollártömegeket termel nekik. Majd ha a kedves vásárlók belázadnak, mint a Mass Effect-nél, vagy most a Spore-nál, akkor van/lesz változás. Ameddig viszont csak fizetnek és nem mondanak kritikát, addig miért érdekelné az EA-t pár nyavalygó balfék, főleg, ha esetleg még warezhuszár is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (utolsó DARAB!)
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest