Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- BIOS frissítés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dBLOOD
tag
#1 Eredeti hír: [link]
#2 Egyelőre úgy néz ki, kissé gyenge lábakon áll...
#3 Ahogy a göthösdát ismerem, nyilván utólag jutott eszükbe, hogy a sz*ros Fallout 3-jukból akarnak MMO-t csinálni...
-
CocooN-z
őstag
Szerintem meg pont esélyes, hogy jó lehet. Anno a WOW nál se tudták elképzelni 2003 környékén, hogy milyen lehet egy végtelenített warcraft, mint ahogy az összes játékok által kreált világban játszódó MMO-nál is van.
OFF: Black Isle-..na az, és az idézőjel se oda akart menni, tudom én a Sztórit Bró..
-
Gergosz2
veterán
szerintem az összes 3d-s fallout egy hulladék. Nálam az 1 meg a 2 nyerő.
-
ASTON117
tag
A New Vegast a black isle-ből(akik csinálták az első kettőt) kivált fejlesztőkből összekovácsolt Obsidian entertainment csinálta, nem az interplay. A bethesda attól fél hogy az eddig összeszedett fanokat elkápráztatja majd az új interplay játék és soha nem fognak többet tőlük játékot venni, hiszen ott van egy fallout mmo ami gyakorlatilag egy végtelen fallout, habár én el se tudom képzelni az milyen lehet.
-
big-J
őstag
már rég van fallout-szerű mmo, fallen earth -nek hívják
-
Bcy+
tag
Az Interplay elakarja komolytalankodni ... Azért fél a Bethesda.
-
Angel1981
veterán
Az első Fallout-ot is az Interplay fejlesztette / adta ki, és nagyon klassz játék volt, nem hiszem, hogy ezzel ne alkotnának jó minőséget...
-
Jogos a félsz, én sem örülnék, ha a klasszikus, nagy sikerű prg-mből wow-os farmost hentet csinálnának.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Bethesda és az Interplay úgy tűnik megállapodásra jutott a Fallout MMO kapcsán.
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest