- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED monitor topik
- iPad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- LG LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Oldman.
tag
Vagy mondjuk legyen 1-2 autó, vagy QUAD!
Bekem tetszeme.
Esetleg egy mutáns Brahim vagy Fire Ant amit meg lehet lovagolni.Aki meg rabszolgatartó lesz, annak szupermutánsok húzzák a hintót!!
Van itt fantázia, csak valósítsák meg. A Fallout világába sokminden beleférne. Kár, h ilyen impotens a banda... :S
-
Rossi
addikt
Az első képen a posztapokaliptikus hátvakaróval zombipózba beállt fiatalembernek a kezén egy PipBoy 3000 van. Ezek szerint ő is egy Vault-ból származik?
-
Gergello
addikt
Az első képen mennyire elüt az sárga vmi.
-
Rossi
addikt
Én másodszor tolom, és már sokkal több dologgal találkoztam, mint az első "sietős" végigjátszásnál. Akkor a térkép felső felében szinte nem is jártam...
Egyébként ott van a GTA IV, 13 GB-ot tesz fel asszem, mégis nekem kb. 30 óra volt végigvinni. Pedig abszolút nem siettem.
Amire te vágysz, és megjegyzem én is, az szerintem már 100 GB körüli méretű játék lenne, pedig ezek mögött is iszonyat munka van... -
mephi666
nagyúr
hát igen... 1hétvége alatt lazán végigvittem a játékot úgy, hogy közben 1000más dolgom is volt, tehát nem reggeltől estig nyomtam
utána elszórakoztam a mellékküldikkel is az uccsó mentés visszatöltése után... de a véleményem az volt, hogy: jó játék lett összességében, csak kevés... azt várom, hogy jöjjön majd valami batárnagy kiegészítés, amivel vagy 4szeresére nő a terület... meg a fast travel-en változtattam volna, úgy hogy közben megtámadhassanak... az első részekben is szerettem azt a megoldást... itt a "teleport" nagy könnyítés... ezekkel a módosításokkal lenne számomra teljes a játék
az elmúlt évek legjobbja így is, de kicsi... :S
-
Rossi
addikt
Tényleg úgy látszik a képeken, hogy Pittsburgot nem érte bombatámadás... Biztos a rabszolgák fejelték ki a házak oldalát.
-
Gifos
csendes tag
Hi ajánlom mindenkinek a figyelmébe a következő oldalt.
http://www.fallout3nexus.com/
-
Morden24
nagyúr
Bár örülök a kiegnek (mennyi MS pont lesz?), de eléggé kultiválnám, ha nem ilyen különálló szirszarokkal múlatnák az időt, hanem inkább az eredeti térkép szélesítésével, új küldikkel, npc-kkel stb.
Sok értelmét nem látom egy néhány órás küldetéssorozatból álló minivilágnak, amikor ott van egy bazinagy, összetett térkép készen, csak tovább kéne bővíteni.
Oké, hogy a Broken Steel majd foglalkozik a játéktechnikai dolgokkal, de én szívesen várnék inkább DLC nélkül egy extra hónapot vagy kettőt, és akkor turbózzanak az original content-en, mert bármilyen jó a világ, kurva sok fejlesztenivaló van rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-roller topik
- Nintendo Switch 2
- Témákat hoz a Google a Pixelekre
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpársportok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest