Új hozzászólás Aktív témák
-
frame>24
addikt
Annyit tudok, hogy aki Magyarországon vett Fallout 3-at, MÉG HA ANGOL nyelvűt is, AKKOR a cenega_polnad-es patchek kellenek!
Neked talán azért nem indult, mert nem a legfrisebb patch van fenn.
A "cenega_poland_f3-11035-PL.exe" ugyanis csak a Anchorage DLC-re elég, a Pitt-hez már újabb kell, leglábbis így emlékszem. (Valaki megerősíthetné)
Én mondjuk annyira bepipultam, hogy a The Pitt-et már letorrentezni sem voltam hajlandó, elmehetnek ezek a nagyon messzi búsba... -
Breki's
tag
Látod-látod? Egy szar játékhoz szar támogatást adnak.
Nem DLC-zgetni kellett volna, hanem befejezni normálisan a rövid, eredeti játékot a készítőknek és akkor nincsenek ilyen hercehurcák. Amúgy meg a Microsoft pontokért letölthető dlc-k meg tök lehúzások, mert egy vagyonba kerül mostanság már a Microsoft pont.
Nemrég még 4200 pontot kapott az ember 8k -ért, most ugyanez 20k-ba kerül. Éljen a Warez!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Microsoft Edge
- Fogyjunk le!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest