- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Tovább csúsztatja az 1,4 nm-es node-ját a Samsung
- GeForce RTX 5050 VGA-k a Palit értelmezésében
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
danih
veterán
válasz
Kareszovics #1 üzenetére
Lololol +1
Gondoltam valami (részben) újat látok majd itt, de nem... Tényleg rövid lehetett a brainstorm, inkább elmentek kávézni(#3) Daczy:
Jónak tűnik ez a játékmód, habár a játék még mindig nem győzött meg, pedig nagy FEAR rajongó vagyok.
Ezeket a kijelentéseket mindig is szerettem, ahol valaki deklarálja, hogy nagy rajongó, de rajongásának tárgyával kapcsolatos legújabb produktum még nem győzte meg
A rajongó azért rajongó, mert megveszi, day one -
Daczy
aktív tag
Jónak tűnik ez a játékmód, habár a játék még mindig nem győzött meg, pedig nagy FEAR rajongó vagyok.
-
kexksz
addikt
válasz
Kareszovics #1 üzenetére
Mi bajod van vele? Szerintem jó kis game mod. Olyat kitalálni amihez hasonló meg egyik játékban sincsen kb. lehetetlen.
-
Kareszovics
addikt
Gondolom órákig tartott ezt a játékmódot is kibréjnsztormingolni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55UR78003LK Smart Led Tv 140 cm, 4K HDR, webOS 23 ThinQ AI Garanciàlis/
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Mi 11i 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest