- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Relatíve kompakt, "platinás" tápszörnyekkel gyarapodott az ASUS kínálata
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemusz
addikt
Amit hoztak példát eleve linuxos, nem is windowsos. Csupán feltételezés azt állítani, hogy ugyan ez lenne windowson is. Megnéztem a diagrammokat, de többségében mérési hibahatáron belüli értékeket láttam, tipikus ilyen 1-2ms különbségeket, amikről tudom jól, hogy nem "ég és föld" különbség, hanem sokkal inkább az észrevehetetlen kategória. Én nem tagadom hogy nem lehetnek kiugró esetek bizonyos - főleg már elavult - hardver és szoftverkörnyezetekben, de továbbra sem látom megalapozottnak azokat a kommenteket, amikre hivatkoztam. Ahol úgy láttatják, mintha ottohni windowsos környezetben "Ég és Föld" meg az "i9-ből QuadCore" különbségek lennének. Az "olvass utána" helyett, meg igazán linkelhetnél is valamit...
-
törölt tag
Rossz példa. A 3 hengeres motor tud nagyon jó lenni. A mitsubishi DI-D-je (ami am egy átalakított Mercedes motor, annyi különbséggel, hogy egy hengerrel kevesebb), az veszettül jó. 1.5-ös motor, és ahhoz képest 210 NM, 95 LE. 4,5 - 5 l valós vegyes fogyasztással, 10 mp alatti 100-as sprinttel, és olyan jó kiegyensúlyozással, hogy szinte 0 rezonanciája van. Még a hangja sem az a jellemző dízeles traktorhang. Szóval meg lehet nagyon jól csinálni a 3 hengereseket is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged