- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- RAM topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
válasz
pandras83 #15 üzenetére
"De véleményed azért nyilván lehet, csak hát tapasztalat híján mit sem ér."
Kedvenc analógiámmal élve: a szart sem kell megkóstolnod ahhoz, hogy tudd, hogy szar íze van.
Ha ez a játék annyira jó lenne mint amennyire tolod itt, akkor valószínűleg nem kétezren játszanának vele.
Nem egy rétegműfajról van szó. Lehet hogy marketingre nem jutott elég pénz, de azért felbukkant nem egy influencer YouTube csatornáján a játék, ami már önmagában reklámértékű dolog (lehet, ha valóban jó játékról van szó).
De elég abba belegondolni, hogy sokszor kétezren vették meg a játékot, valahogy mégis alig van köztük aktív játékos. A te logikád mentén haladva ez önmagában egy valid véleménynyilvánítás, mert hát ők megvették, feltehetőleg ki is próbálták a játékot. A többség mégsem játszik vele, vagyis nem találják elég jónak, elég szórakoztatónak. Te jelenleg a hangos kisebbséget reprezentálod ebben a dologban. Ezzel nincs baj amúgy, az a jó, a mi számodra jó.Én sem próbáltam egyébként, pedig érdekelt. De ha ennyire nem játszanak vele az számomra nem jó jel. Nem akarok perceket várni matchmakingre az az igazság. De ha te jól szórakozol vele, az egy tökjó dolog.
Én is tudok olyan játékot mondani, aminek a műfajának popularitása ellenére nem igazán sikerült szélesebb közönségekkel rezonálnia, én mégis kurvajól elvagyok vele.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Akik szerették a Battlefield sorozat modern részeit, azoknak érdemes lehet ránézni a The Farm 51 alkotására.
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GTA VI
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Automata kávégépek
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest