Hirdetés
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
melega
őstag
Ezért ps 5 ön nyomom majd a Silent Hill 2 őt.
Silent Hill 2 minimum gépigény (1080p felbontáson, alacsony vagy közepes beállítások mellett 30 fps)
Operációs rendszer: Windows 10 64-bit
Processzor: Intel Core i5-8400 vagy AMD Ryzen 3 3300X
Memória: 12 GB RAM
Videokártya: AMD Radeon RX 5700 vagy Nvidia GeForce GTX 1080 (DirectX 12)
Tárhely: 50 GB szabad hely -
válasz
CptAdamica #14 üzenetére
Láttam, brutális, szerintem ez nem maradhat így, különben rengeteg PC-s eladástól fognak elesni.
Ráadásul hogy fogjuk akkor ezt pl. Steam Decken játszani? Ezzel az összes Steam Deck játékos is kiesne.
Ami miatt még aggódok PC-n, az az Unreal Engines játékokra jellemző shader compilation akadozás, ami az utóbbi időben minden Unreal Engines játékot érint PC-n. Abban reménykedek, hogy ez végre megoldja már ezt az örökös problémát: Automated PSO gathering
-
Wesder
titán
válasz
CptAdamica #17 üzenetére
Nem, mert Bloober Teamről beszélünk. Csoda hogy ennyire képesek.
-
Wesder
titán
válasz
CptAdamica #14 üzenetére
Ez kb a PS5/XSX szintnél kicsit magasabb GPU-ban, szóval nem vészes ez.
-
-
Silent Hill 2 | Original VS Remake | Graphics Comparison Trailer | Analista de Bits
Unreal Engine 5 + Bloober Team nagyon odacsap, iszonyatosan jól fog kinézni! Szerintem a legjobb csapatot választották a munkára!
Amúgy a Return to Silent Hillre is kíváncsi leszek, a teaser trailer felcsigázott!
-
Fitzgerald
veterán
Akira Yamaoka marad a Silent Hill 2 remakere látom. Kíváncsi vagyok, hogy az eredeti score-t fogja feldolgozni, vagy teljesen újat fog írni a remakehez.
-
-
GodGamer5
addikt
A SH2 remake döbbenetes! Egy álmom vált valóra!
A film úgyszintén, pláne, hogy a kettőt dolgozza fel, az első kettőt is imádtam. Hátha visszatérnek a régi szereplők is...Az Ascension is jónak tűnik, várós, viszont a Townfall-tól félek, hogy gyenge lesz, mondjuk a többiből sem mutattak sokat, de a sorozat sem hangzik túl jól. Mindegy alakul még ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gitáros topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Milyen videókártyát?
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4