Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A szoftvere már fent van samfirmware-n?
SM-T820 az nem?
-
nincskanál
tag
Az S2 LTE változata 160-180 ropi körül mozog. Ebből kiindulva azt hiszem, ez felszalad bőven 200 fölé.
-
rollins
őstag
8 colos nem lesz?
minek kell táblagép? nélküle megpusztulnák -
törölt tag
válasz
Dr. 444Hertz #21 üzenetére
Igen, nekem lenne. Mondjuk jelenleg nincs tabletem, vagyis új vásárló lennék.
-
asdf_
veterán
Igen, napi 3+ orat ingazom, hazafele holtidoben kivaloan el tudom olvasni a hireket, cikkeket, forumokat, igy nem otthon toltom vele az idot. De szokoevenkent az is elofordul, hogy mondjuk vasarnap reggel, agyban fekve tabletrol inditom ujra winupdate utan az ugyfel szerveret tavoli asztalon keresztul
Meg haugy adodik, nyaralaskor is jobb a szallason netezni vele, mint egermozin tolni.
-
-
-
no more
veterán
Használ még egyáltalán valaki tabletet?
-
törölt tag
7650 v. 7750 mAh aksi lesz benne.
-
jacis
nagyúr
Nagy gáz lenne... Ez egy mocsok azokkal a kávákkal
-
.Szaki.
addikt
válasz
slimshady #11 üzenetére
Ez igaz, viszont elfordításnál is ugyanott maradnak. Ez telefonnál kevésbé problémás, tableten (szerintem) kényelmetlenebb lehet, de lehet nincs igazam.
moleculez
Jó elképzelés, nem kizárt. Nekem mondjuk hiányozni fognak a kapacitív gombos Samsungok. Alapvetően mindig jobban szerettem az olyan készülékeket, amiknek kapacitív gombjai vannak és az olvasó is elöl van.
-
moleculez
veterán
Szerintem ez azért van (konteó következik), mert a tabot hamarabb kezdtéj fejleszteni, mint az S8-t jelenlegi formájában. Tehát az S8-n is lenne még gomb, csak a Note7 miatti nyomás hatására elővettek egy radikálisabb formatervet, ami már kész volt, csak S9-hez, 10-hez szánták. A tabot meg csak emiatt már nem tervezték újra annyira nem számottevő piaci szereplő, mint az S8.
-
Drótszamár
őstag
Hát igen, de azért jó lenne, ha megkapná a S1-es 7900-as akkuját. Az s2-őt csak a 5,870-es akku miatt nem vettem meg. Felőlem lehet picit vastagabb, és nehezebb, de ne merüljön le 5-6 óra alatt. Néha szoktam szabadban is tabot használni.
Ha ebben is kicsi lesz az akku, akkor marad az Asus zenpad 3s (z500kl).Na mindegy, 2 hét és kiderül.
-
doooo
veterán
válasz
Drótszamár #8 üzenetére
Nem hiszem.. mostanában rábízzák magukat az alacsony fogyasztású hw elemekre... és inkább kisebb akkut raknak a tabokba... hol van már a Note Pro 9500 mAh-s akkuja...
-
Drótszamár
őstag
Remélem tesznek bele valami bika erős akkut. (7000-8000 mAh)
-
.Szaki.
addikt
Érdekes én tableten pont nem látom értelmét a kapacitív gomboknak, míg a telefonon szeretem ha van, a Samsung meg pont az S8-ról veszi ezt le, a Tab S3-on meg rajtahagyja. Egyébként ígéretes eszköznek tűnik.
-
XeeN
senior tag
A design... Azonban elfogadnám.
-
Erősen need kategória. Egy normális tablet ma már ritka mint a fehér holló.
-
hemaka
nagyúr
forradalmi design
-
slimshady
senior tag
Egész jónak ígérkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Alighanem a hónap végi MWC-n bemutatkozó táblagép szivárgott ki, a jól ismert Samsung stylus kíséretében.
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest